vineri, 30 martie 2012

Rapid și-a tras manager general de 5 stele! Vezi cine este

Săptămâna aceasta Rapid Ghidighici a luat fața evenimentelor sportive din Moldova prin aducerea lui Ionel Ganea pe post de antrenor principal. La o zi după semnarea lui Ganea, Rapid a mai dat un tun. L-a cooptat pe unul dintre cei mai buni manageri sportivi care a activat vreodată în Moldova.

Este vorba de Marin Mitran, impresarul fără de care Milsami Orhei n-ar fi fost revelația campionatului trecut. Pentru cei ce nu știu anume Mitran i-a adus la Orhei pe antrenorul Ștefan Stoica și pe jucătorii deveniți idoli în cea mai veche localitate din Moldova: Ademar, Cayo Garcia, Nurudin Mohammed, Grigoruță, Gârlă sau Claudiu Ionescu. Plecat în vară de la Milsami, Mitran și-a continuat munca de agent FIFA, reușind câteva transferuri la echipe din România (Chiajna, Tg.Mureș, Cluj) și Moldova (Rapid, Milsami)

Mitran este de miercuri noul manager general la Rapid, echipă cu care își propune să câștige Cupa Moldovei în acest an. Până să vină în Moldova Marin Mitran a activat în Germania și România.

5 comentarii:

 1. Nu se va compara Ganea cu Stoica. Milsami a pierdut un antrenor mare

  RăspundețiȘtergere
 2. ganea ii ia la bataie pe toti...ii salbatic omu....il stiu din campionatul liga I ....

  RăspundețiȘtergere
 3. O sa-l calmeze Mitran. Marin e un om care stie specificul fotbalului de la noi. E cel mai tare conducator

  RăspundețiȘtergere
 4. Acestea de la conducerea FC Milsami fac exzact invers, cum trebuie.
  Isi bat joc de banii lui Shor si Ursachi.
  Din pacate profesionistii pleaca, ear incopetenii sunt mari si tari.

  RăspundețiȘtergere
 5. Sandu Grecu, cred ca ii momentul sa areti ca poti ajuta un club sa isi revina. Milsami are nevoie de Stoika mai mult ca oricand.

  RăspundețiȘtergere