Ce au în comun moldovenii de la M1 cu Messi? Au ratat penaltyul din meciul cu CHELSEA !!!

Mă uit la lista candidaților la funcția de director al postului public Moldova 1 și înțeleg de ce moldovenii nu văd niciodată începutul reprizei secunde a unui meci transmis de M1. Sunt 2-3 oameni normali la cap din lista de 12, însă cu siguranță aceștia au cele mai mici șanse de a ajunge în fotoliul lepădat de Angela Sârbu. Și chiar dacă prin absurd unul din cei cu cap va fi ales, îi va fi aproape imposibil să schimbe ceva la cea mai veche TV din țară, atâta timp cât pe angajați îi doare în cot de meseria pe care se prefac că o fac. 

Cât poți să tragi de urechi o echipă? Eliminare, penalty... Dar nu poate arbitrul să ia mingea și să o bage în poartă, chiar dacă te cheamă Ciunei Ceakîr. Așa-i spunea Victor Daghi arbitrului din Turcia. Nu mă interesează cum îl cheamă. Contează doar că a triumfat adevărul. Chiar dacă interesele din fotbal sunt mult mai mari ca cele de la M1. Blatul însă este caracteristic pentru ambele. Dacă a ajuns să candideze la funcția de director M1 un agramat care face un milion de greșeli într-un banal comunicat de presă la MTS, atunci m-am lămurit definitiv cu această alianță. Țara P.

Comentarii

  1. Hm, norocul meu este că am văzut meciul la TVR. Comentatori cu o română ireproşabilă.
    ps: Tu de ce nu comentezi meciul la M1?

    RăspundețiȘtergere
  2. Meseria de comentator presupune sa ai niste calitati mai speciale pe care eu nu le posed. Sunt constient de asta si nu ma bag.

    RăspundețiȘtergere
  3. In plus, am stat sa urmaresc si diareea verbală a celor de la Moldova 1. Desi erau haiosi, nu mi-a venit să râd, mai curând să plâng. Au asasinat româna în direct. Dacă tăceau - filozofi rămâneau.

    RăspundețiȘtergere
  4. offfffffff....si cind ma gindesc ca au cumparat drepturile de transmisie si pentru Euro 2012 (((((

    RăspundețiȘtergere
  5. adica "tara pu..."))) asa-i?

    RăspundețiȘtergere
  6. anonim,,,si ce daca au cumparat drepturile pentru Euro 2012...Daca nu era sa fie moldova 1 unde priveai meciurile?
    Ori in alta parte , ori deloc...asa o sa faci si acum

    RăspundețiȘtergere
  7. Ma uit la al 2-lea meci al semifinalei si... la inceputul reprizei 2 mi-am amintit de publicatia lui s. grecu despre ce are comun trm si messi si cum se numeste arbitrul turc :)
    care-i solutia pronutarii corecte si nu prea dese a numelor tucesti (de arbitri)?

    RăspundețiȘtergere
  8. Ma uit la al 2-lea meci al semifinalei si... la inceputul reprizei 2 mi-am amintit de publicatia lui s. grecu despre ce are comun trm si messi si cum se numeste arbitrul turc :)
    care-i solutia pronutarii corecte si nu prea dese a numelor tucesti (de arbitri)?

    RăspundețiȘtergere
  9. Dar undei Leonid Istrate? Mare placere aveam s-a mai uit la fotbal cind comenta dumnealui. Mai bine sa aduca comentatori de peste Prut.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Taxele de participare în campionatul Moldovei la fotbal și achitarea arbitrajului

7 lucruri înainte de meciul secolului

Victoria istorică a Moldovei asupra Poloniei. Cum am văzut-o din tribune