Faceboocismul la modă

”Neața”. Este cel mai iritant și mai debil mesaj pe care îl poți vedea pe pagina comună Facebook. Oare ce gândește un individ care se trezește dimineața și primul lucru pe care îl face deschide laptopul, intră pe facebook și cu o față de bou cu puchini la ochi scrie mândru de sine: ”Neața”.

Dar asta nu e tot. Alte câteva zeci de nespălați, în sensul bun al cuvântului, adică încă nespălați de dimineață, cu viteza luminii îi dau like-uri! Chipurile, uite ce megadeșteaptă idee i-a apărut cu noaptea în cap ilustrului feisbucist! 

Moda faceboocismului a invadat Moldova. Acum toată lumea care roade pantalonii și fustele la birouri stă de ”neață” și până ce-și încheie programul de lucru pe facebook. Numai ce nu vezi acolo! Ți se ofilesc urechile, ochii și alte organe. Televiziunile citează facebook, revoluțiile încep tot acolo... dar asta e altceva deja...

Iritant este când doi hulubași își scriu mesaje de dragoste pe pagina principală, de parcă n-ar exista pagina privată. Și aici apare înapoismul și tupoismul generației google. Asta după ce și unul, și celălalt își trag poze de gât pe pagina de deschidere. Prostie sau fățărnicie? Și una și alta. 

În fine, al treilea lucru care mă înebunește pe facebook este incultura unor indivizi care te bagă în diferite grupuri fără ca să-ți ceară permisiunea. Deja de câteva luni îi elimin din ”prieteni” pe cei care își permit să decidă pentru mine ce partid îmi place sau ce fel de muzică prefer. 

Feisbucizarea continuă...

Comentarii

  1. as mai adauga o chestie debila postata de fîssbucishti(e) si anume faptul ca posteaza gradele la fiebra cand sunt raciti si apoi asteapta sa fie jeliti "of saraca de tine"; cu-i trebuie asta
    un alt debilism sunt cainii, matzele si tot felul de jivine de neata sau noapte buna
    de taguiala colectiva nici nu mai pomenesc debilism superlativ

    RăspundețiȘtergere
  2. Ganea n-a vrut sa fie prostituata ))))).
    http://moldsports.blogspot.com/2012/04/ganea-demis-de-la-ghidighici-nu-puteam.html

    RăspundețiȘtergere
  3. Bine punctat. Initial, toti cocalarii erau pe odnoklassniki, acum trepat i-si fac conturi pe facebook. Libertatea de expresie...nu poti sa-i impiedici pe acestea sa-si manifeste prostia :D Insa noi putem forma prin intermediul aceleasi reteli de socializare o cultura rafinata, principii nobile si informatii autentice.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Taxele de participare în campionatul Moldovei la fotbal și achitarea arbitrajului

7 lucruri înainte de meciul secolului

Victoria istorică a Moldovei asupra Poloniei. Cum am văzut-o din tribune