joi, 26 aprilie 2012

Finala s-a jucat sâmbătă

Aroganța costă. Real Madrid a plătit pentru aroganță cu finala UCL. La fel ca și marea rivală. Nu mă mai uit la Liga Campionilor la Moldova 1. Aduce ghinion. Am visat la o finala Real - Barcelona, dar am primit una la care o să mă uit doar din punct de vedere profesional. 

Principala vinovată de eliminarea celor 2 simboluri ale fotbalului este Liga spaniolă. Și asta pentru că n-a amânat El Clasico. Barcelona ieri și Real azi au fost 2 echipe fără suflet. Mai ales Real a jucat penibil. Sleite de puteri. Jucau de parcă ar urî fotbalul. Cu așa ”nastroi” nu ajungi decât acasă. 

Messi, Ronaldo, Kaka au umplut rândurile marilor jucători care au ratat penalty-uri în meciuri importante. Dar ce a căutat acolo Ramos? Cred că e cel mai prost fundaș din istoria Echipei Regale. Poate exagerez, dar de 2 ani nu joacă nimic. Peste 50% din golurile încasate de Real sunt din vina lui. Cel puțin în această primăvară. 

Bayern a meritat victoria. Ne concentrăm în continuare pe ”oile noastre”. În România 5 echipe se bat la titlu. Interes sporit. La fel ca și la noi. Sheriff are vineri meci greu. Penultimul meci greu. Cu Olimpia. Dacia va bate pe Milsami. Iar duminică e Rapid - Steaua. Și Arena Publika. Vă aștept.

4 comentarii:

 1. real nu o fost obositi... pur si simplu Bayern a fost mai buna! cel putin eri la Barca nu am vazut oboseala, le-au lipsit putin noroc...

  RăspundețiȘtergere
 2. Bayern a jucat mai bine.. au avut ocazii mai multe.. daca sa luam dubla real bayern si chelsea barca.. e clar ca Bayern si Barca au meritat finala.. insa Bayern e campioana LC asta e clar.. chelsea fara lampard terry si inca vreo 3 jucatori nu are janse!

  RăspundețiȘtergere
 3. Bayern a meritat finala..

  RăspundețiȘtergere
 4. fotbalul nu se centreaza numai pe real si barca....in fotba; nu conteaza posesia si ocaziile...chelsea 2 ocazii 2 goluri..100% rezultat....barca si real nu au meritat nici un pic finala, fara ajutorul arbitrilor nici in semifinale nu ar fi ajuns...din cauza banilor toti au vrut o finala real- barca, au avut una - el clasico, iar eu o sa privesc cu mare place chelsea-bayern...si nu as zice ca bayern e campioana, pu chealsea urmeaza meciul vietiii.....si inca ceva pu iubitorii barcelonei cautati pe youtube "barcelona cheaters", admirativa idolii

  RăspundețiȘtergere