Finala s-a jucat sâmbătă

Aroganța costă. Real Madrid a plătit pentru aroganță cu finala UCL. La fel ca și marea rivală. Nu mă mai uit la Liga Campionilor la Moldova 1. Aduce ghinion. Am visat la o finala Real - Barcelona, dar am primit una la care o să mă uit doar din punct de vedere profesional. 

Principala vinovată de eliminarea celor 2 simboluri ale fotbalului este Liga spaniolă. Și asta pentru că n-a amânat El Clasico. Barcelona ieri și Real azi au fost 2 echipe fără suflet. Mai ales Real a jucat penibil. Sleite de puteri. Jucau de parcă ar urî fotbalul. Cu așa ”nastroi” nu ajungi decât acasă. 

Messi, Ronaldo, Kaka au umplut rândurile marilor jucători care au ratat penalty-uri în meciuri importante. Dar ce a căutat acolo Ramos? Cred că e cel mai prost fundaș din istoria Echipei Regale. Poate exagerez, dar de 2 ani nu joacă nimic. Peste 50% din golurile încasate de Real sunt din vina lui. Cel puțin în această primăvară. 

Bayern a meritat victoria. Ne concentrăm în continuare pe ”oile noastre”. În România 5 echipe se bat la titlu. Interes sporit. La fel ca și la noi. Sheriff are vineri meci greu. Penultimul meci greu. Cu Olimpia. Dacia va bate pe Milsami. Iar duminică e Rapid - Steaua. Și Arena Publika. Vă aștept.

Comentarii

  1. real nu o fost obositi... pur si simplu Bayern a fost mai buna! cel putin eri la Barca nu am vazut oboseala, le-au lipsit putin noroc...

    RăspundețiȘtergere
  2. Bayern a jucat mai bine.. au avut ocazii mai multe.. daca sa luam dubla real bayern si chelsea barca.. e clar ca Bayern si Barca au meritat finala.. insa Bayern e campioana LC asta e clar.. chelsea fara lampard terry si inca vreo 3 jucatori nu are janse!

    RăspundețiȘtergere
  3. Bayern a meritat finala..

    RăspundețiȘtergere
  4. fotbalul nu se centreaza numai pe real si barca....in fotba; nu conteaza posesia si ocaziile...chelsea 2 ocazii 2 goluri..100% rezultat....barca si real nu au meritat nici un pic finala, fara ajutorul arbitrilor nici in semifinale nu ar fi ajuns...din cauza banilor toti au vrut o finala real- barca, au avut una - el clasico, iar eu o sa privesc cu mare place chelsea-bayern...si nu as zice ca bayern e campioana, pu chealsea urmeaza meciul vietiii.....si inca ceva pu iubitorii barcelonei cautati pe youtube "barcelona cheaters", admirativa idolii

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Taxele de participare în campionatul Moldovei la fotbal și achitarea arbitrajului

7 lucruri înainte de meciul secolului

Victoria istorică a Moldovei asupra Poloniei. Cum am văzut-o din tribune