Veaceslav Manolachi va reface echipa de fotbal Sportul Studențesc la USEFS (video)

Peste trei ani în Moldova va apărea un nou club de fotbal! Anunţul a fost făcut de rectorul Universităţii de Stat de Educaţie Fizică şi Sport, Veaceslav Manolachi. Acesta a declarat că instituţia îşi va forma propria echipă. Iniţiativa a fost susţinută şi de şeful federaţiei de fotbal, Pavel Cebanu.
Universitatea de stat de Educaţie Fizică şi Sport va avea în câţiva ani propria echipă de fotbal. Recotrul USEFS, Veaceslav Manolachi a declarat că a găsit şi un investitor pentru crearea clubului de fotbal.

"Cred că în trei ani de zile vom avea echipa de fotbal. Este şi om care vrea să investească în această echipă, chiar dacă e preşedintele Federaţiei Internaţionale de Judo. El îşi doreşte crearea unui club de fotbal în Moldova", rectorul USEFS, Veaceslav Manolachi.

Noua echipă va începe parcursul spre glorie în Campionatul Moldovei din ligile inferioare.

"La noi merge căruţa înaintea cailor, unele cluburi fac echipa se legitimează în liga naţională apoi au probleme. Aici la USEFS se poate de creat mai multe echipe, dar pentru aceasta trebuie baza tehnico-materială. Şi noi vom sprijini această intenţie a universităţii şi vom susţine intenţia", a precizat preşedintele FMF, Pavel Ciobanu.

"Am să repet cuvintele lui Pavel Cebanu, că nu trebuie să procurăm căruţa până avem cai, aşa că vom îcerca să creem şi o şcoală de fotbal" a mai punctat rectorul USEFS, Veaceslav Manolachi.

Universitatea de Stat de Educaţie Fizică şi Sport a făcut primul pas pentru a pregăti o echipă. Pe teritoriul instituţiei a fost inaugurat un teren de minifotbal. USEFS a mai avut o echipă în perioada anilor '90 care a evoluat şi în Divizia Naţională.

VIDEO AICI

sursa: Publika TV
reporter: Radu Galbur

Comentarii

  1. Bravo lui domnul Manolachi, mai da Doamne asa sefi ca alde dumnealui, e un om mare, care va face multe cum a facut si pina acum pentru aceasta universitate,si pentru aceasta TARA

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Taxele de participare în campionatul Moldovei la fotbal și achitarea arbitrajului

7 lucruri înainte de meciul secolului

Victoria istorică a Moldovei asupra Poloniei. Cum am văzut-o din tribune