Rapid poate să recupereze Cupa! Vezi cum

Rapid Ghidighici încă mai are șanse să intre în posesia Cupei Moldovei Orange, chiar dacă a pierdut marea finală în fața echipei Milsami Ursidos Orhei. Asta se poate întâmpla doar într-un singur caz, iar acesta nu are nicio tangență cu arbitrajul, care le-a furat practic trofeul celor de la Ghidighici.

Rapid va intra în posesia trofeului doar în cazul în care UEFA va decide că semifinala Milsami - Dacia a fost blat. Dacă inspectorii UEFA care au fost la acel meci vor da acest verdict, atunci FMF va fi obligată să retragă Cupa celor de la Milsami și să o trimită rapidiștilor. 

Dacă UEFA va decide că semifinala Milsami - Dacia 5-4 a fost blat, atunci va avea de suferit și Dacia, care va fi exclusă din cupele europene. În plus, FMF va trebui să aplice sancțiuni interne, de genul retrogradării celor 2 echipe în una din ligile inferioare. 

Un scenariu sumbru, dar real. Totuși vreau să accentuiez că aceasta este doar o ipoteză a faptului în ce condiții Rapid ar mai putea intra în posesia Cupei Moldovei Orange, trofeu pe care a meritat să-l câștige duminică, în finala transmisă în direct de Publika TV.

Comentarii

  1. Deacord 100 % cu decizia FMF dacă se va lua o decizie cu retrogadarea poate şi mai aspru va fi exemplu pentru ceilalti . Va fi benefic pentru fotbalul din Moldova care a devenit un lucru obişnuit.
    Nu mă miră nici jocurile nationalei presupun că şi acolo este blat dacă la asa nivel se face blat posibil este şi la natională.
    Domnu Sandu vă rog să discutati cu invitatii la la o emisiune dea d-voastră şi această întrebare despre posibile blaturi la nationala .
    Şi ursu se învaţă pe bicicletă a merge mai repede dar flăcăii noştri nici nu ştiu a păli cu piciuorul o minge timp de 20 ani.

    RăspundețiȘtergere
  2. HAi sa fim reali - sa zicem ca se valida golul - chiar credeti ca Milsami nu era capabila sa bata cel putin 1 gol rapidului - si inca in superioritate numerica - unei echipe care retogradeaya ? sa fim seriosi - victoria era oricum a lu Milsami

    Nu ponegriti atita echipa Milsami - ca anume ea a trezit fotbalul moldovenesc - caci pina la ea erau 3 echipe - Dacia Sferif (1-2 loc) si Zimbru (3 loc). Nu era nici un interes in campionat.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Taxele de participare în campionatul Moldovei la fotbal și achitarea arbitrajului

7 lucruri înainte de meciul secolului

Victoria istorică a Moldovei asupra Poloniei. Cum am văzut-o din tribune