Vezi cum sunt bătuți indirect cei care refuză cooperativa!

Nu e greu să-ți dai seama de ce anume pe saitul cooperativei a apărut poza cu doi jucători de la națională cu berea, respectiv țigara în mână, imediat după meciul cu El Salvador (0-2). Anume Caraulan și Andronic sunt din nou niște ”răi” și niște ”destrăbălați”. Pentru că anume cei doi, Ștefan Caraulan și Oleg Andronic au îndrăznit să refuze cooperativa și să meargă pe un alt drum, diferit de cel impus de cineva. 

Autorul pozei, un tânăr din America, ne-a trimis originalul. Vedeți deosebirea dintre cele 2 fotografii și trageți concluzii, cine-i corect și cine nu.   
poza originală
poza de pe fotbal.md

Comentarii

  1. hahaha))) Sandule eu mai tare cred ca site-ul cooperativei in cazul dat a pus foto originala si a 2 nu-i originala.. Stiindui pe Andronic si Caralaulan deja foarte bine :D nu cred ca toti cu berele dar acesti 2 "fotbalisti" sfinti.. las-o balta si mai dute pe la o discoteca ceva si vei vedea realitate!

    RăspundețiȘtergere
  2. Фотбал.мд занимается "желтухой", позор им, хотя на оригинале вроде как бутылки есть какие-то, но непонятно, что в них

    RăspundețiȘtergere
  3. Prima poza este facuta profesionist in photoshop si nu a doua....fiti atentsi la pozitia mainilor ambilor jucatori....se vede foarte bine ca acestea sunt incordate pentru ca initial aveau ceva in maine....

    RăspundețiȘtergere
  4. bravo SANDUL,esti ce-l mai bun si CORECT JURNALIST din MOLDOVA .la care nu te culci sub fiecare, Nu ca niste mrazi care le sug tita lu adlan si stiu sa faca numai rau in veata,ei nu stiu ca copii astea mai au si mama si tata care ratraesc pentru ei.DA va spun cinstit ca cred ca taticul lui ANDRONIC nar sai lasa in pace pina nar muri, il respect si e un om corect.

    RăspundețiȘtergere
  5. http://iondavid.blogspot.com/2012/05/adevarul-despre-oleg-andronic-si-stefan.html

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Davis, daca e asa cum zici tu, eu te cred pe tine.

      Totusi, chiar daca a doua poza, cea cu sticla si tigara, e originala, nu vad de ce fotbalistii n-ar bea o bere dupa meci. Care-i problema? Sunt si ei oameni.

      Altceva este daca fotbalistii au mintit si au trucat poza. Atunci e foarte grav si astept scuze de la ei pentru minciuna. Deci, CARE E ADEVARUL?

      Ștergere
    2. Sandu, asta anume si m-a indignat pe mine la 6.30 dimineata cand am aflat ca in poza originala aparea sticla si tigara. Eu am spus de 1000 de ori, fotbalistii sunt tot oameni si la fel ca restu pot sa bea si sa fumeze. Eu nu mai zic nimic, intreaba tu un specialist care poza e trucata si care nu si vezi ce va spune!!!

      Ștergere
    3. Am facut update, ambele poze au fost trucate!

      Ștergere
  6. Chiar de era poza trucata mare curaj trebuie sa ai sa spui ca Andronic a ales alt drum :) Sau aveati in vedere drumul cumatrizmului?

    RăspundețiȘtergere
  7. Prima poza ``originala`` e un fotoshop ieftin, facut necalitativ in 5 min, se vad cu ochiul liber diferentele de culori pe fundal. Chiar daca admitem ca vedetele din Dealul Botanicii isi pot permite o drojdie sau un fum, de ce a fost necesar sa recurga la inselaciune? De asta n-au ursii coada in fotoshop!

    RăspundețiȘtergere
  8. "Originalul" e Photoshop de proasta calitate, am vazut citeva semne caracteristice Shop-ului. Am fi vrut sa fie adevarata poza dar nu e...

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Taxele de participare în campionatul Moldovei la fotbal și achitarea arbitrajului

7 lucruri înainte de meciul secolului

Victoria istorică a Moldovei asupra Poloniei. Cum am văzut-o din tribune