Declarații șocante despre Zimbru, în curând, la Arena. Spuneți-i mulțumesc lui Oprea

Săptămâna trecută am realizat un interviu exclusiv cu o persoană importantă care a fost dată afară de la Zimbru. Persoana respectivă face niște declarații uluitoare despre modul în care este administrat clubul, despre problemele financiare, dar și despre cei care conduc Zimbru. N-am apucat să dau materialul pe post, pentru că Arena este în pauză, cauzată de meciurile de la Euro.

Sincer, la început am vrut chiar să renunț la interviu, pentru că acesta ține mai mult de partea, nu știu cum să-i zic, partea cealaltă a clubului, mai puțin de fotbal. 

M-am răzgândit, însă, după ce persoana care dă interviul mi-a trimis azi un mesaj în care mi se spune că Igor Oprea i-a transmis că materialul nu va apărea pe post, deoarece eu i l-aș fi vândut lui chiar a doua zi după înregistrare! Ca o paranteză, pe Oprea nu l-a întâlnit personal cred că de vreun an de zile. 

Dacă Igor Oprea umblă cu bârfe de acest gen, atunci să suporte el consecințele acestui interviu, care este extrem de pipărat și în care se spun lucruri șocante inclusiv despre activitatea lui Igor Oprea la Zimbru. 

Comentarii

  1. Cind va fi postat interviu?

    RăspundețiȘtergere
  2. Interviul va fi dat pe post la prima emisiune Arena, imediat dupa EURO 2012

    RăspundețiȘtergere
  3. speram ca pin atunci nu se gaseste cineva care sa "cumpere" acest interviu

    RăspundețiȘtergere
  4. stii tu ca se cumpara si se vand interviuri? esti tare destept

    RăspundețiȘtergere
  5. persoana ce da interviul e Juraveli 100% )))

    RăspundețiȘtergere
  6. Interesant ce va contine interviul. Zimbru se confrunta cu MARI PROBLEME FINANCIARE (informatie veridica).Baietii nu-si primesc salariile deja a 3 luna si ei mai vor sa joace bine in calificari.Pe dracu!

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Taxele de participare în campionatul Moldovei la fotbal și achitarea arbitrajului

7 lucruri înainte de meciul secolului

Victoria istorică a Moldovei asupra Poloniei. Cum am văzut-o din tribune