Afară din Europa! Joia neagră a fotbalului moldovenesc

Săptămâna de Aur a fotbalului moldovenesc s-a încheiat în această seară cu un fiasco total. Dacia, Milsami și Zimbru au fost eliminate pe rând din Europa League, aducându-ne cu picioarele pe pământ. 

Elfsborg - Dacia 2-0 (0-1 în tur)
Aktobe - Milsami 3-0 (2-4 în tur)
Zimbru - Young Boys 1-0, 1-4 pen. (0-1 în tur)

Le mulțumesc totuși că ne-au dat ocazia măcar să visăm frumos. În istorie va rămâne acest loc 1 în clasamentul UEFA, la mijlocul rundei a doua preliminară. 

Un cuvânt aparte pentru Zimbru. Echipa de la care ne-am așteptat cel mai puțin a fost cel mai aproape de calificare. Cu cel puțin o clasă sub elvețienii de la Young Boys, zimbrii au dat dovadă de spirit de sacrificiu, au dat o lecție de dăruire, de cum poți să joci cu orice adversar, indiferent de valoare. O eliminare cât o victorie pentru Zimbru și o victorie cu 1-0 cât o calificare. Sper ca odată cu acest meci să înceapă renașterea celui mai iubit club din Moldova.

Comentarii

  1. am o presimtire ca Milsami au vindut meciul....se aud vorbe

    RăspundețiȘtergere
  2. Doamne ajută ! Să fie acesta un nou început. Atmosfera de la meciuri de ieri din Chişinău, a fost ca la meciurile naţionalei :)

    RăspundețiȘtergere
  3. milsami a vindut meciul !!!!!! ieri pe http://moldfootball.com/?index=news&news=13273 dimineata la ora 10:50 apare coment: asta-i meci vindut 3-0,rusineeeeee milsami autogolul in min. 93 si comentariul unui anonim ca meciul ii vindut si va fi 3-0,asta totul ii fact ca meciul a fost cumparat de aktobe,rusineeeeeee !!!!!!!!

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Taxele de participare în campionatul Moldovei la fotbal și achitarea arbitrajului

7 lucruri înainte de meciul secolului

Victoria istorică a Moldovei asupra Poloniei. Cum am văzut-o din tribune