Lavrentii Aniscenco și Marin Mitran vin azi la Arena

Conducătorul și fondatorul celui mai bun sait de fotbal din Moldova, moldfootball.com, Lavrentii Aniscenco (foto) și managerul general de la Milsami Orhei, Marin Mitran sunt invitații de azi ai emisiunii Arena, de la ora 22.05, la Publika TV.

Subiecte:
- Traseul superb al cluburilor moldovenești în cupele europene
- Divizia Națională. Etapa II

Pune-le întrebări invitaților în ”comentarii”.

Comentarii

  1. Sandu dai te rog intrebare lu M.Mitran.Ce sa intimplat cu Ariel Shtini ati semnat contract.de ce el nu joaca?

    RăspundețiȘtergere
  2. Sandule cu tot respectul pentru tine.intotdeauna am zis ca esti cel mai de meserie jurnalist in Moldova.dar ce cauta asta in emisiune,lavrentii sau cum il m-ai chema.e o rusine de om.stie doar sa linga acolo unde e bine.cit a fost sluga lui Shishhanov bloca pe toti cei care scriau ceva de dacia pe sait.banii il faceau sa uite de tot,de demnitate.nici un respect pentru acest tip.

    RăspundețiȘtergere
  3. Tovaras Lavrentii de ce pe saitul nr.1 de fotbal din RM articolele apar intii in rusa si mai apoi in romina?

    RăspundețiȘtergere
  4. Anonim22 iulie 2012, 12:50

    hai nu mai vorbi prostii. moldfootball.com e unicul sait unde noi avem posibilitatea de a citi adevarul si a discuta in comentarii. din cite cunosc si acum pe sait se blocheaza toti prostii care scriu cuvinte necenzurate sau despre politica. mai este una: sa nu fi avut loc acea colaborare, posibil ca nici dacia nu devenea campioana - ii distrugeau arbitrii si federatia posibil ca mergea la bespredel. moldfootball a fost ca un scut pentru dacia. si chiar imi pare bine ca atunci iau detronat pe sheriff, ca obosisem de atita sherif si sherif

    RăspundețiȘtergere
  5. Care adevar.scriu ceea ce le convine lora.in sezonul in care dacia a devenit campioana ii pupau direct in cur,,ma scuzati de expresie.scriau doar de bine,In rest faceau praf Sherifful si Milsami.cu articole comandate de papa Shishhanov.dupa ce sa terminat asa zisa colaborare s-au inceput articolele despre dacia si Zimbru,pe suparare fiind.de asta si le-au fost sustrase acreditatiile.acuma pot sa faca orice,nu se va spala niciodata trecutul.si plus la asta ce asa noutati apar la ei pe sait? Ei stiu doar de copy-paste si atit.uite,la Sandu pe blog intotdeauna mai afli cite ceva nou,la ei ce apare?interviuri furate de pe saitul Sherifului,rezultatele de pe fmf.md si de pe alte saituri.drept ca trebuie sa recunosc ca si noul sait aparut pe piata nu-i mai bravo.si i aia sunt protejati.nu avem noi presa independenta de sport in Moldova,asta e.moldovenii cind vad € $ Isi vind si mama.sunt sigur convins ca daca Adlan le arunca o bucata de piine jos,atunci moldfutbol cu ambele gheare o sa apuce,si va fi exact ca 2 ani in urma.

    RăspundețiȘtergere
  6. Salutare Sandu!

    Astept sa aud ce minunatii mai spun si invitatii tai din asta seara!!! Sucese!!

    RăspundețiȘtergere
  7. Salutare Sandu!!! Vad ca unul din subiectele de discutie din asta seara este si acela 'Divizia Nationala. Etapa II'. As vrea sa-l intrebi pe dl Ostap, cit a platit arbitrul ca sa anuleze golul dat de Speranta in poarta Rapidului (meciul de ieri). A luat lectii de la Milsami, cumva? Am crezut ca se mai regleaza lucruruile in fotbalul Moldovenesc si ne vor bucura cu fotbal autentic unde sa cistige acel care e mai bun, nu acela a carui buzunar este mai mare.... Rusine arbitrilor ca asteapta doar sa li se puna-n punga... Sa stii ca am urmarit meciurile cu debutanta Speranta, si as spune ca si inceptoare isi face temele bine, dar toti trebuie sa isi faca treaba bine.... mai ales arbitrii - sa nu se lase sa fie corupti... Bafta!!! Sper la mai bine!!!

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Taxele de participare în campionatul Moldovei la fotbal și achitarea arbitrajului

7 lucruri înainte de meciul secolului

Victoria istorică a Moldovei asupra Poloniei. Cum am văzut-o din tribune