Sheriff confirmă. Fotbalul din Moldova este peste cel din Armenia

foto: fc-sheriff.com
Sheriff Tiraspol a confirmat perioada bună prin care trec echipele moldovenești, câștigând primul meci din dubla manșă a turului 2 preliminar al Ligii Campionilor, 1-0, în deplasare, cu formația Ulisses, Armenia. Singurul gol al campioanei Moldovei a fost marcat de Serghei Gheorghiev. Returul va avea loc peste o săptămână, la Tiraspol. 

La fel ca Dacia și Zimbru, Sheriff n-a strălucit, dar a dat dovadă de maturitate în joc și a arătat ca o echipă solidă, bine închegată. Tiraspolenii au fost peste adversarii din această seară, lăsând impresia că pot mai mult, oricând gata să accelereze. 

Am fost dezamăgit de fotbalul prestat de armeni, altădată cu o școală formidabilă, de temut până și în Imperiul Sovietic. Să nu uităm că acum 40 de ani Ararat Erevan devenea campioană a URSS, ceea ce formațiile noastre puteau doar să viseze. Și asta chiar dacă la Ararat au jucat mereu 99% fotbaliști armeni. Dar asta e istorie. Astăzi fotbalul din Armenia trăiește doar din amintiri.


Comentarii

  1. mi-a placut meciul, mi se par o echipa matura care cu putin noroc se pot califica in grupele Chempions League sau cel putin Europa League....succese mai departe

    RăspundețiȘtergere
  2. Armenia era să se califice la Euro-2012. Numai că UEFA trebuia să tărăie încolo pe Irlanda.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Taxele de participare în campionatul Moldovei la fotbal și achitarea arbitrajului

7 lucruri înainte de meciul secolului

Victoria istorică a Moldovei asupra Poloniei. Cum am văzut-o din tribune