Supercupa Moldovei este în direct la Publika TV, duminică, de la ora 19.35

Duminică plină de fotbal veți avea la Publika TV. Începând cu ora 10, în fiecare oră vom avea intervenții în direct de la Tiraspol, unde se va disputa Supercupa Moldovei la fotbal. Deținătoarea Cupei Moldovei, Milsami Orhei va juca împotriva campioanei, Sheriff Tiraspol, de la ora 20.00, în direct la Publika TV. 

La ora 16.15 vom avea o ediție specială de 45 de minute. Invitați vor fi directorul sportiv al echipei Sheriff, Vaja Tarhnișvili, managerul sportiv de la Milsami, Marin Mitran și jurnalistul Miroslav Primovici, care va comenta și meciul.

De la 19.35 vom intra într-o altă ediție specială, care va continua la pauza meciului, în jurul ore 20.48 și se va sfârși după încheierea partidei.

Așadar, stai mâine cu Publika TV pentru a vedea cum se dispută primul mare trofeu al începutului de sezon.  

Comentarii

  1. Sandu te rog farte mult intreabal pe dl Mitran de Claudiu Ionescu daca ramine la Milsami, si daca Roman, Mendizov, Grigoruta au plecat din cauza ca nu li se plateau salariile. Multumesc.

    RăspundețiȘtergere
  2. Asteptăm cu nerăbdare să scrieți despre calificarea (la limită) a echipelor Zimbru și Dacia în cel de-al II-lea tur preliminar pentru Europa League. Cum vedeți evoluția echipelor moldovenești în acest sezon în cupele europene și ce șanse acordați acestora în calificarea lor ? Mulțumesc anticipat.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Taxele de participare în campionatul Moldovei la fotbal și achitarea arbitrajului

7 lucruri înainte de meciul secolului

Victoria istorică a Moldovei asupra Poloniei. Cum am văzut-o din tribune