Sheriff e praf în Europa. A fost umilită la Zagreb, 0-4

Antrenorul Milan Milanovici, a 4-a mână moartă a Sheriffului
În returul cu Dinamo Zagreb s-au văzut mai clar decât oricând punctele slabe ale campioanei Moldovei. Chiar dacă nu ne putem deocamdată compara cu echipele din Croația, Sheriff nu avea drept să piardă cu un asemenea scor. Tiraspolenii au fost umiliți și ca scor, dar și ca joc. 

Trei piese în minus a avut Sheriff în meciul cu Dinamo Zagreb. 

Portarul bulgar Stoianov a dat impresia că doarme. De fapt, el demult doarme. Numai că în Moldova echipele nu prea ajung la poarta lui. A tăiat picioarele coechipierilor cu acel autogol stupid din startul partidei. Stoianov e principalul vinovat de catastrofa de la Zagreb.

Fundașul stânga, Apatic. Am mai scris despre el după meciul cu armenii că e varză. Ei bine, am greșit. Pentru că Apatic e varză murată. Jucător de Divizia A a Moldovei. N-are treabă cu Sheriff. E paralel cu nivelul la care încearcă să joace tiraspolenii. În general e paralel cu fotbalul. E cel mai prost jucător care a jucat vreodată la Sheriff. 

În fine, multmediatizatul portughez Joao Pereira. Cel care ar fi trebuit să-l înlocuiască pe Vaja. Nu știu cum îl iau la tineretul Portugaliei, dar în această seară s-a văzut că viteză n-are, nu știe jocul la ofside, este expus accidentărilor, e foarte slab fizic, respectiv în duelurile corp la corp e praf. Vaja și la 50 de ani va fi mai bun ca el. 

Cred că echipele din Divizia Națională ar trebui să analizeze meciul Sheriffului din această seară ca să înțeleagă cum pot să câștige lejer în fața tiraspolenilor.

Comentarii

  1. da sandule daca ar fi si arbitri ca in europa cred ca se poate de jucat lejer cu sheriff

    RăspundețiȘtergere
  2. Va dau dreptate, teoretic, insa, mai avem sanse sa ne calificam in europa league. Tind sa cred ca sheriff e capabila sa produca o surpriza pozitiva (desi nu mai e echipa din anii 2009-2010).

    RăspundețiȘtergere
  3. sandu de metua nu ai scris nimik,el a gresit uniku la golul 3

    RăspundețiȘtergere
  4. Санду, ты прекрасно знаешь, сколько команд сливает Шерифу, так что анализировать матч никто не будет.
    Насчет сербов и португальца согласен.
    Стоянов, кстати, стал падать, когда у него на рука на матче с БАТЭ сломалась, плюс не продали его. Имхо, Молдову он перерос, в другой чемпионат не прошел, вот и падает мотивация

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Taxele de participare în campionatul Moldovei la fotbal și achitarea arbitrajului

7 lucruri înainte de meciul secolului

Victoria istorică a Moldovei asupra Poloniei. Cum am văzut-o din tribune