Tyson pariază pe un boxer din Moldova! Americanii vor să facă dintr-un moldovean campion mondial al greilor!

Tyson și Bejenaru
Se antrenează cu celebrul Kevin Rooney la clubul unui fost antrenor și mai celebru, Cus D'Amato, cu numele deplin Constantine D'Amato - cel care a făcut din Mike Tyson o legendă. Are contract cu unul dintre cei mai buni promotori din New York, Joe DeGuardia. Trei sponsori mari se bat pentru semnătura lui de finanțare a proiectului, care are ca scop titlul mondial al greilor. Toate acestea sunt despre un boxer moldovean: Constantin Bejenaru.

Povestea lui Constantin Bejenaru o găsiți AICI, pe blog, am scris despre el pe 4 ianuarie curent. Visul lui a început tot atunci, după ce a câștigat un turneu de profesioniști. Moldoveanul nostru i-a rupt pe toți, iar acum vrea să devină cel mai puternic om de pe Planetă. 

Chiar și Mike Tyson crede în șansa moldoveanului, care l-a avut ca sparing-partener pe campionul mondial de K-1, Semmy Schilt. (foto)
 
Costea Bejenaru (28 de ani) se află acum la New York, unde este în așteptarea primei lupte importante în drumul spre titlul mondial. Pare ceva ireal pentru Moldova.  




Comentarii

  1. La 28 ani are doar 7 partide la profesionisti.cu adversari care nu zic absolut nimic.ii doresc succes incontinuare,dar va fi greu.in primul rind trebuie sa treaca la alta categorIei de greutate.la heavyweight cu inaltimea lui de 1.75 nu prea are ce prinde.Adica prinde,da un KO prin prima runda de la vreun adversar mai tare.imi imaginez Klichko-Bejenaru:)))sau David Haye-Bejenaru:))).daca e sa comparam cu fotbalul joaca Brazilia cu Moldova:))

    RăspundețiȘtergere
  2. Sintem o tara de rahat, o scirba jeografica, alta tara s-ar bucura si s-ar mindri ca macar a ajuns acolo un sportiv de al lor. La noi insa se gasesc numai de astea ANONIMI, fara fata si cred ca si fara creer, care se dau cu parerea. Asa e natiunea asta a noastra, deaceea cred ca e sortita peirii, ne va minca invidiea si rautatea din noi. Costel mi-a spus ca s-a inteles cu menedjerii sai sa iasa in ring si cu steagul Moldovei, eu care ma socot un patriot si imi iubesc acest pamint i-am spus,,,dauo dracului de Moldova, ca nu a facut nimic pentru tine, din contra numai te-a furat si ponegrit. Atunci el mi-spus,,,din cauza citorva dementi nu pot tine ura pe toti, asta e realitatea.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. D-le Bejenaru nu va faceti griji pentru acesti anonimi. Ignorandui putem ajunge inainte. Din astia care stiu doar sa critice dar nu realizeaza nimic in viata au mai fost si au murit necunoscuti.

      Ștergere
  3. @Bejenaru Ion
    Invata sa scrii romaneste!Pe Costica l-a adus aici Dragos Dulhac,altfel ar fi ramas in bariera la Ungheni.A crezut ca o sa devina milionar peste noapte.Are talent ,dar nimic in cap si unde nu e cap...vai de buzunare

    RăspundețiȘtergere
  4. asa e pe internet tot felul de copii prosti se dau cu parerea..

    Bejenaru e un boxer foarte talentat si sant convins ca in viitorul apropiat, in 2-3 ani va ajunge in primi 20-30 din lume la categoria grea.

    Mult succes in continuare va uram din Romania !

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Taxele de participare în campionatul Moldovei la fotbal și achitarea arbitrajului

7 lucruri înainte de meciul secolului

Victoria istorică a Moldovei asupra Poloniei. Cum am văzut-o din tribune