În lume sunt astăzi doar 2 fotbaliști. Restul sunt jucători

Foto de la circul UEFA, cu Ronaldo, Messi și Iniesta
În lume există, de câțiva ani, doar 2 fotbaliști de extra-clasă: Messi și Ronaldo. Simplu. Restul sunt făcuți pentru a-i copia și pentru a-i completa pe teren pe cei 2. Chiar dacă sunt jucători foarte buni, Xavi, Iniesta, Ozil sau Roben niciodată nu vor ajunge ceea ce sunt Messi și Cristiano. 

Înțeleg că unii sunt plictisiți deja de cele 2 superstaruri și încearcă să găsească explicații pentru calitățile celor din umbră. Că ar fi un pasator excelent, că ar avea inteligență în joc, că nu știu ce și nu știu cum. Numai că aceste motive nu vor amăgi niciodată privirea amatorului de rând care vine la fotbal și iubește acest sport pentru spectacol și talent, nu pentru geometrie și tactică. 

Și dacă ar fi votat suporterii cel mai bun jucător al cupelor europene din sezonul trecut, nu chipurile jurnaliști, Iniesta n-ar fi câștigat niciodată în viață! Pentru că, cu tot respectul pentru acest jucător grandios, astăzi avem șansa de a fi contemporani cu Messi și Ronaldo. Vom realiza cu adevărat mult mai târziu despre ce șansă ne-a oferit viața de a trăi în același timp cu ei. Și abia pe urmă, când nu vor mai fi pe teren, vom înțelege cu adevărat superioritatea netă a celor 2 față de restul. 

Comentarii

  1. Eu cred ca Falcao e mai fotbalist ca Cristina ta de 3 ori

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Tu esti un baiat foarte destept. Maladets

      Ștergere
    2. Iniesta pe merit cred ca a cistigat acest trofeu.sa nu uitam ca in aceasta vara a fost campionatul european,unde Iniesta a fost cel mai bun.Messi isi va primi si el trofeul,ca cel mai bun fotbalist al lumii in decembrie.referitor de Ronaldo,nustiu am dubii.Sandu e cu parerea lui,fiecare are dreptul la ea.eu unul cred ca Messi e genial,Ronaldo nu cred ca poate macar sa se compare cu el.sunt 2 jucatori dintro galaxie diferita.e Messi si sunt
      restul in care intra Xavi,Iniesta,Ronaldo si restul,is multi.

      Ștergere
  2. Sandu, cand se va termina pornografia cu vanzarea biletelor?
    Vad ca foarte atent si delicat ai transmis cate milioane s+au cheltuit ca megastarurile Nationalei sa poata sa se pregateasca pentru meciurile nationalei. Da mizeria si umilinţa de care trebuie sa ai parte la cumpărarea unui bilet? Ai fost pe stadionul Sahter. Ai vazut ce regula este acolo. Nu cer să fie intocmai service+ul pe stadion. Dar e prea de tot ce fac astia de şla FMF. Spune+i lui Baha+buha ca nu e asa mult sa cheltui 5000 de euro pe un sit de vanzare bilete şi nu trebuie multa minte sa faci niste abonamente. Stadion si+au tras, sediu si+au tras dar minte nu le ajung atatia bani.
    La cine sa ne plangem? Uefa? FIFA? cine le este lor nacealnik, ca deja de tot au trecut masura.

    RăspundețiȘtergere
  3. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  4. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  5. Vad ca este cenzura. Sper sa publici macar un comentariu. Multumesc.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Le-am publicat pe toate.
      Iar cenzura este. Orice mesaj care contine cuvinte necenzurate nu va fi publicat.

      Ștergere
  6. Daca faci comparatia asta, totusi cred ca Messi e unicul, iar Ronaldo face parte din categoria celor buni (Iniesta, Xavi, Falcao, etc.).

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Taxele de participare în campionatul Moldovei la fotbal și achitarea arbitrajului

7 lucruri înainte de meciul secolului

Victoria istorică a Moldovei asupra Poloniei. Cum am văzut-o din tribune