Dumitru Sandu și Victor Daghi vin azi la Arena

Agentul FIFA, Dumitru Sandu și jurnalistul Victor Daghi sunt invitații de azi ai emisiunii Arena, de la ora 22.10, la Publika TV.

Nu rata o emisiune incendiară în care Dumitru Sandu (foto) va comenta retragerea lui Adlan Șișhanov de la Zimbru, pe cine suspectează că l-a agresat în stradă, situația de la Speranța, ultimele rezultate de la națională și, bineînțeles, cea mai nebună etapă din DN.

Pune-le întrebări invitaților în ”comentarii”.

Comentarii

  1. Sandu punei te rog o intrebare lui Dumitru .Ce gindeste el despre Rebeja ca Presedinte a fmf De ce sal intrebi findca prin tirg se zvoneste ca dinsul face un joc dublu multumesc.

    RăspundețiȘtergere
  2. Da, Dima Sandu e un fel de doua feluri de agent al lui Ciornii la Federatie. Un fel de Oprea, doar ca Sandu stuceste ce se petrece la fmf

    RăspundețiȘtergere
  3. Dima la federatie toti stiu de intilnirele secrete cu Rebeja.Fi atent ca in jocul acesta murdar lai atras si pe Dragni de la Cahul aicea pute a tradare fata de Cebanu .Haide da cartile pe fata nu te mai ascunde dupa dejete.

    RăspundețiȘtergere
  4. PENTRU SANDU DUMITRU: Ce planuri aveti mai departe cu jukatorii cu care aveti contract ? acei care au plecat de la sg suruceni ? aveti ceva planuri in alta parte pentru ei?

    RăspundețiȘtergere
  5. Pt Dumitru Sandu: cum credeti, odata cu plecarea lui Shishanov de la Zimbru vor disparea si blaturile din fotbalul autohton, considerati ca campionatul Moldovei este unul mai curat acum?

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Taxele de participare în campionatul Moldovei la fotbal și achitarea arbitrajului

7 lucruri înainte de meciul secolului

Victoria istorică a Moldovei asupra Poloniei. Cum am văzut-o din tribune