duminică, 14 octombrie 2012

Igor Oprea și Anton Deleu vin azi la Arena

Directorul general al echipei Zimbru Chișinău, Igor Oprea și unul dintre liderii suporterilor Zimbrului, Anton Deleu sunt invitații de azi ai emisiunii Arena, de la ora 22.05, la Publika TV.

Subiecte:
- Echipa Națională. Meciul Moldova - Ucraina. Lotul pentru partida cu San Marino.
- Zimbru. Schimbările de la club. 
- În direct prin telefon cu mai mulți experți.

Pune-le întrebări invitaților în ”comentarii”.

10 comentarii:

 1. Domnule Oprea -cum ati putut sal tradati pe omul cu butoanele aslan sisanov? erati mina lui dreapta si acu ati trecut la cealalta tabara

  RăspundețiȘtergere
 2. Dupa cum cu totii ne dam bine seama ,in urmatorii 5 ani , practic e imposibil ca FCZC sa revina la carma Diviziei nationale si sa redevina echipa fanion a Basarabiei.
  De fapt asta este posibil. Doar ca se necesita investitii masive in club. Ceea ce de la noi din tara , putini ar fi dispusi s-o faca. ii numeri pe degete.
  Deci intrebarea e:ati fi dispus sa vedati clubul unui seic arab bogat? :) Si deoarece sansele ca ei(seicii) sa fie interesati in asta - sunt infime, e necesara o promovare intensa a ideii astea in zona golfului.
  E o idee utopica. poate infantila. Dar e cu sens.
  Intrebarea ar fi potrivita domnului Ciornai.

  RăspundețiȘtergere
 3. Sandu o intrebare pentru Fan Zimbru Deleu ,Ma copile tu ai parinti >Tu si ceilanti asa numiti fan vat purtat la meciul nationale ca niste Badaran .Nu va este rusine ce cuvinte murdare in public strigati despre .Acuma va spun sincer ca eram un grup mare de sportiv la meci si vai de capul vostru daca puneam mina [e voi mucosilor la voi in casa sa injurati dar nu in public acolo unde sunt copii si femei.Sa va fie rusine needucatilor ce sunteti

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. puneti pofta in cui "ызщкешмгду"!!!

   Ștergere
  2. puneti pofta in cui "sportivule"!!!!!

   Ștergere
 4. Citi bani a ramas dator Siskhanov lui Ciornii?

  RăspundețiȘtergere
 5. Anonim sportivule de ce nu îţi dezvălui identitatea ? tontălăule!

  RăspundețiȘtergere
 6. Опря, считаешь ли ты себя хорошим руководителем, если футболист и технический персонал месяцами не получает зарплату?

  RăspundețiȘtergere
 7. D-le Oprea care va fi in continuare politica de cadre a clubului?Va veti baza pe jucatori crescuti la scoala de fotbal Zimbru,veti aduce straini mai eftini precum o fac cei de la Costuleni?

  RăspundețiȘtergere
 8. Sandu pentru ce ai invitat pe Anton daca nici nu-i dai posibilitate sa-si expuna parerea____??????

  RăspundețiȘtergere