Incredibil! Zimbru roagă Federația pentru un împrumut!

foto: presasportiva.com
După ce a organizat 3 forumuri anti-Federație, clubul de fotbal Zimbru Chișinău se roagă acum la FMF pentru un împrumut financiar pentru a plăti salariile jucătorilor și lucrătorilor de la stadion!

De fapt, conducerea Zimbrului a rugat Federația să-i transfere în avans banii pe care clubul ar urma să-i încaseze abia în primăvară de la UEFA, din participarea în preliminariile Europa League. Surse din cadrul echipei Zimbru susțin că pe această temă ar fi vorbit personal Nicolae Ciornîi și Pavel Ciobanu într-o întâlnire care a durat 3 ore. 

Vă reamintesc faptul că jucătorii Zimbrului nu și-au luat salariile de 4 luni și au fost la un pas de grevă. După ce Adlan Șișhanov a părăsit clubul, lăsând în urmă un car de datorii, cel care le-a promis jucătorilor că le va achita salariile a fost Nicolae Ciornîi. Deși le-a promis banii până pe 2 octombrie, jucătorii nu și-au încasat restanțele financiare nici până astăzi. 

Duminică, la Arena Publika va fi prezent directorul general al Zimbrului, Igor Oprea. 

Comentarii

  1. Amuzant. Stiu ca Nistru Otaci facea asa pe timpuri, cind jucau in cupele europene si zavodu de rachiu era inchis ))))

    RăspundețiȘtergere
  2. Vad ca ai inceput si tu cu stiri incredibile, bomba, exclusive si socante....

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Taxele de participare în campionatul Moldovei la fotbal și achitarea arbitrajului

7 lucruri înainte de meciul secolului

Victoria istorică a Moldovei asupra Poloniei. Cum am văzut-o din tribune