Caras face o schimbare importantă la națională. Vezi cine este arma secretă cu care vrea să bată Ucraina

foto: presasportiva.com
Selecționerul Ion Caras a fost nevoit să facă modificări în lotul naționalei cu 2 zile înaintea meciului cu Ucraina. În mod expres la baza echipelor naționale din Vadul lui Vodă a fost chemat jucătorul echipei Sheriff Tiraspol, Serghei Gheorghiev (foto). Acesta l-a înlocuit pe Igor Armaș, care a părăsit cantonentul naționalei din cauză că este accidentat. 

Armaș a plecat în Rusia, la Krasnodar, unde urmează să treacă mai multe teste medicale. Surse din cadrul naționalei Moldovei spun că jucătorul lui Kuban ar fi avut o comoție cerebrală și nu era capabil nici să se antreneze. În dimineața zilei convocării lotului, duminica trecută, Armaș a fost la pescuit la un lac din preajma Chișinăului împreună cu un fost coleg de la Zimbru.

Cel care l-a înlocuit pe Armaș, Serghei Gheorghiev va fi păstrat în lot doar pentru meciul cu Ucraina. El nu va face deplasarea în San Marino din cauză că nu are viză. 

Comentarii

  1. în san marino moldovenii se duc fara viza dar ca s ajungi acolo trebuie sa treci prin italia......daca o sa aveaua ăștia aeroport ..se duceau fara griji

    RăspundețiȘtergere
  2. Bag piciorul în Caras acest ! Convoacă numai de la Şerif și pe cei care-i dictează lui Paşa.
    Nu e naționala, ci bătaie de joc . Unde-s jucătorii de la Zimbru ?! De urgenţă un transnistrean poate convoca, dar zimbrişti ba ?!
    Să vedem ce reacție vor avea mâine suporterii din galerie

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Taxele de participare în campionatul Moldovei la fotbal și achitarea arbitrajului

7 lucruri înainte de meciul secolului

Victoria istorică a Moldovei asupra Poloniei. Cum am văzut-o din tribune