miercuri, 10 octombrie 2012

Caras face o schimbare importantă la națională. Vezi cine este arma secretă cu care vrea să bată Ucraina

foto: presasportiva.com
Selecționerul Ion Caras a fost nevoit să facă modificări în lotul naționalei cu 2 zile înaintea meciului cu Ucraina. În mod expres la baza echipelor naționale din Vadul lui Vodă a fost chemat jucătorul echipei Sheriff Tiraspol, Serghei Gheorghiev (foto). Acesta l-a înlocuit pe Igor Armaș, care a părăsit cantonentul naționalei din cauză că este accidentat. 

Armaș a plecat în Rusia, la Krasnodar, unde urmează să treacă mai multe teste medicale. Surse din cadrul naționalei Moldovei spun că jucătorul lui Kuban ar fi avut o comoție cerebrală și nu era capabil nici să se antreneze. În dimineața zilei convocării lotului, duminica trecută, Armaș a fost la pescuit la un lac din preajma Chișinăului împreună cu un fost coleg de la Zimbru.

Cel care l-a înlocuit pe Armaș, Serghei Gheorghiev va fi păstrat în lot doar pentru meciul cu Ucraina. El nu va face deplasarea în San Marino din cauză că nu are viză. 

2 comentarii:

  1. în san marino moldovenii se duc fara viza dar ca s ajungi acolo trebuie sa treci prin italia......daca o sa aveaua ăștia aeroport ..se duceau fara griji

    RăspundețiȘtergere
  2. Bag piciorul în Caras acest ! Convoacă numai de la Şerif și pe cei care-i dictează lui Paşa.
    Nu e naționala, ci bătaie de joc . Unde-s jucătorii de la Zimbru ?! De urgenţă un transnistrean poate convoca, dar zimbrişti ba ?!
    Să vedem ce reacție vor avea mâine suporterii din galerie

    RăspundețiȘtergere