Momentul adevărului pentru Ion Caras. Unde vedem meciul cu San Marino

foto: presasportiva.com
Postul de televiziune Moldova 1 va transmite în direct meciul San Marino - Moldova, în această seară, de la ora 21.30. Toate cheltuielile pentru transmisiunea partidei sunt suportate de Federația de fotbal din Moldova. 

Pentru selecționerul Ion Caras acest meci este mai important decât oricare altul. Și asta pentru că naționala noastră este obligată să câștige astăzi în condițiile în care vor întâlni un adversar, care a avut un singur jucător profesionist în primul 11 cu Anglia, dar și acela din Liga a 4-a italiană. Vezi AICI cu ce se ocupă amatorii care joacă pentru selecționata din San Marino.

Cred că puțini sunt cei care iau în calcul un eventual semieșec al naționalei Moldovei în această seară. Totuși Caras este pus în dificultatea de a schimba în doar câteva zile un sistem de joc bazat pe apărare masivă în altul, diametral opus, direcționat spre poarta adversă a unei echipe care știe doar să se apere. Apropo, San Marino a câștigat un singur meci în istorie, 1-0 cu Liechtenstein, într-un amical jucat acum 8 ani. 

Ion Caras a declarat la Arena Publika, că va juca diseară cu 3 atacanți, ceea ce naționala Moldovei n-a mai făcut încă din perioada când selecționer era Igor Dobrovolski. 

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Taxele de participare în campionatul Moldovei la fotbal și achitarea arbitrajului

7 lucruri înainte de meciul secolului

Victoria istorică a Moldovei asupra Poloniei. Cum am văzut-o din tribune