Seara magnifică a românilor

Astăzi e seara românilor de pretutindeni! Turcia - România 0-1 și Moldova - Ucraina 0-0 sunt 2 rezultate mari. Pentru Naționala României este mare în lupta pentru Brazilia, unde sper s-o însoțesc, iar pentru Moldova e importantă pentru moral și palmares. 

Cu câtă aroganță ne-au tratat haholii, începând de la presă și terminând cu staful tehnic, din care fac parte foști jucători uriași din fotbalul sovietic, dar oameni pitici ca personalități. Nu toți, doar unii dintre ei. Vedeți ce-au declarat al-de Zavarov, renumit pentru pasiunea lui pentru băuturi spirtoase. Ei bine, în această seară va avea ocazia să-și înece adânc amarul. 

Naționala noastră a avut noroc cu carul. Dar norocul ține cu cei puternici. Ai noștri au fost astăzi puternici nu pentru că au jucat fotbal, dar pentru că au luptat pe teren ca niște spartani. Asta așteaptă de la ei suporterii, pentru că suntem conștienți de valoarea adversarilor. În această seară tricolorii au demonstrat că se poate, dar pentru asta trebuie să te sacrifici. Iar ei au dat dovadă de un sacrificiu fantastic. 

România a făcut un meci tactic excelent la Istanbul. A bătut Turcia, principala contracandidată pentru locul 2 în grupă. Golul lui Grozav (foto), venit după o ieșire neinspirată a portarului turc, a adus 3 puncte extrem de importante, mai ales înaintea meciului de marți, cu Olanda. 

Să ne bucurăm pentru tricolori!

Comentarii

  1. Sunt bucuros pentru tricolori indiferent pe ce parte a Prutului sunt ei. Mia lasat impresii bune și meciul Rusiei cu Portugalia. Am urmărit astăzi 3 partide frumoase și sunt doar umpic indispus de faptul că nu sa acordat penalti la meciul Moldovei însă și noi am scăpat cu fața curată. Bravo tuturor

    RăspundețiȘtergere
  2. Sandu salut, scriu foarte rar si dar foarte des apreciez ce scrii pe blog dar cu sondajul asta mai dat jos, e o aberatie si niste timpeniiiii, nu vine sa cred, pai asta nu e sondaj. As spune mai multe dar totusi vreau sa ma bucur in seara asta de 0-0 cu Ucraina si sper ca si-a dat seama ca o echipa din Dedovi sau Suvorovi ai sanse sa faci ceva, mai bine i-a jucatori chiar si de la Rapid tineri si fara frica cu singe fierbator, dar nu Ivanov sau Covalciuc, daca ramine pe loc zic dinainte ca a fost o intimplare ca si azi am fost penibili dar sansa si inderzenia unora din jucatori nea salvat de la un nou necaz. Nu sunt eu cela care sa scriu asa fraze dupa totusi un egal, sa dau comentarii, nu sunt nici jucator si cu atit mai mult un antrenor dar am dreptul ca un simpu amator sa spun ca sintem foarte departe de un joc macar unul bunicel, si asta se vede cu ochiul liber. Ar spune lumea cum e statul asa si fotbalul, pe alocuri sunt deacord cu voi, dar sint exemplle chiar si Armenia sau toata Africa si multe altele, dar poate vreau si eu prea mult, ca de fapt cam niciodata nu a vut Moldova sau echipe un nivel inalt in fotbal, nici in anii 50 nici 70 si nici acum, cum intram in visaia liga asa si ieseam mai mult de locul 6 nu am luat, paote mai bateam uneori un Dinamo Kiev cum acum Ungaria se mai intimpla, de fapt nu am fost si nici nu sintem nici chiar aceasi Armenia sau Goergia dar una o zic Moldova e mea si sint inclusiv ea. Hai Moldova!!!

    RăspundețiȘtergere
  3. Sandu salut, scriu foarte rar si dar foarte des apreciez ce scrii pe blog dar cu sondajul asta mai dat jos, e o aberatie si niste timpeniiiii, nu vine sa cred, pai asta nu e sondaj. As spune mai multe dar totusi vreau sa ma bucur in seara asta de 0-0 cu Ucraina si sper ca si-a dat seama ca o echipa din Dedovi sau Suvorovi ai sanse sa faci ceva, mai bine i-a jucatori chiar si de la Rapid tineri si fara frica cu singe fierbator, dar nu Ivanov sau Covalciuc, daca ramine pe loc zic dinainte ca a fost o intimplare ca si azi am fost penibili dar sansa si inderzenia unora din jucatori nea salvat de la un nou necaz. Nu sunt eu cela care sa scriu asa fraze dupa totusi un egal, sa dau comentarii, nu sunt nici jucator si cu atit mai mult un antrenor dar am dreptul ca un simpu amator sa spun ca sintem foarte departe de un joc macar unul bunicel, si asta se vede cu ochiul liber. Ar spune lumea cum e statul asa si fotbalul, pe alocuri sunt deacord cu voi, dar sint exemplle chiar si Armenia sau toata Africa si multe altele, dar poate vreau si eu prea mult, ca de fapt cam niciodata nu a vut Moldova sau echipe un nivel inalt in fotbal, nici in anii 50 nici 70 si nici acum, cum intram in visaia liga asa si ieseam mai mult de locul 6 nu am luat, paote mai bateam uneori un Dinamo Kiev cum acum Ungaria se mai intimpla, de fapt nu am fost si nici nu sintem nici chiar aceasi Armenia sau Goergia dar una o zic Moldova e mea si sint inclusiv ea. Hai Moldova!!!

    RăspundețiȘtergere
  4. Sandu salut, scriu foarte rar si dar foarte des apreciez ce scrii pe blog dar cu sondajul asta mai dat jos, e o aberatie si niste timpeniiiii, nu vine sa cred, pai asta nu e sondaj. As spune mai multe dar totusi vreau sa ma bucur in seara asta de 0-0 cu Ucraina si sper ca si-a dat seama ca o echipa din Dedovi sau Suvorovi ai sanse sa faci ceva, mai bine i-a jucatori chiar si de la Rapid tineri si fara frica cu singe fierbator, dar nu Ivanov sau Covalciuc, daca ramine pe loc zic dinainte ca a fost o intimplare ca si azi am fost penibili dar sansa si inderzenia unora din jucatori nea salvat de la un nou necaz. Nu sunt eu cela care sa scriu asa fraze dupa totusi un egal, sa dau comentarii, nu sunt nici jucator si cu atit mai mult un antrenor dar am dreptul ca un simpu amator sa spun ca sintem foarte departe de un joc macar unul bunicel, si asta se vede cu ochiul liber. Ar spune lumea cum e statul asa si fotbalul, pe alocuri sunt deacord cu voi, dar sint exemplle chiar si Armenia sau toata Africa si multe altele, dar poate vreau si eu prea mult, ca de fapt cam niciodata nu a vut Moldova sau echipe un nivel inalt in fotbal, nici in anii 50 nici 70 si nici acum, cum intram in visaia liga asa si ieseam mai mult de locul 6 nu am luat, paote mai bateam uneori un Dinamo Kiev cum acum Ungaria se mai intimpla, de fapt nu am fost si nici nu sintem nici chiar aceasi Armenia sau Goergia dar una o zic Moldova e mea si sint inclusiv ea. Hai Moldova!!!

    RăspundețiȘtergere
  5. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Taxele de participare în campionatul Moldovei la fotbal și achitarea arbitrajului

7 lucruri înainte de meciul secolului

Victoria istorică a Moldovei asupra Poloniei. Cum am văzut-o din tribune