Ștefan Stoica, knock out la Stoichiță. Sheriff umilită la Orhei

Am asistat astăzi din tribune la umilința Sheriffului de la Orhei. Campioana Moldovei a pierdut pentru a doua oară în istoria clubului cu 0-3 în Divizia Națională. Prima dată s-a întâmplat în 1999, când tiraspolenii au fost învinși cu același scor de Zimbru, care era antrenată pe atunci de ucraineanul Alexandr Skripnik (fost secund al lui Semion Altman, rămas la Chișinău după plecarea profesorului său, însă doar pentru un an).

N-am mai văzut un Milsami atât de bun cum a fost azi de vreun an și ceva, încă de pe vremea lui Fane Stoica... Iar azi ”Mourinho” din România a bifat primul meci de la revenirea la Orhei. Și mâna lui s-a văzut imediat, nu ca la alții, care cauta un milion de motive ca să explice lipsa lor de valoare. Nu e cazul lui Stoica, un ANTRENOR de rasă, care a arătat o dată în plus (nu era neapărat nevoie să demonstreze, dar le-a închis gura unor ”experți”) că un antrenor de valoare știe să mobilizeze o echipă în cele mai dificile momente. Să nu uităm prin ce rușine a trecut Milsami în ultimele etape. Astăzi Milsami a bătut Sheriff pentru prima dată într-un meci de campionat. Și a făcut-o categoric de frumos, 3-0. Vezi video mai jos.


Comentarii

  1. Stoichita a spus despre Stoica ca este un taran. Stoica l-a batut azi ca o sa-l tina minte in veci. Bravo Stefane !!!!

    RăspundețiȘtergere
  2. Stefan Stoica.........Doamne ce clasa.....ce determinare.......cum o putut sa umileasca Sherifful! Ma intreb daca cel care lo dat afara prima data de la Milsami isi va prezenta scuze suporterilor pentru ca neo furat spectacolul fotbalistic odata cu demiterea domnului Stefan Stoica

    RăspundețiȘtergere
  3. O luptă pierdută nu înseamnă un război pierdut. Sheriff este net superioară oricărei echipe moldoveneşti. Niciodată Milsami nu va reuşi să facă o remiză cu echipe de talia Olympique Marseille, Steaua sau să câştige Dinamo Kiev. Victoria orheenilor nu reprezintă evoluţia echipei, ci mai curând prezentarea proastă a tiraspolenilor (în campionanele statelor vecine putem urmări adesea asemenea surprize,când echipe mari pierd în faţa unor amatori şi codaşi). Să nu uităm că şi Academia acum 2 ani a reuşit să-i bată pe Sheriff de două ori (dacă nu mă înşel), însă nu a manifestat suficientă voinţă pentru a ajunge cel puţin în preliminarele cupelor europene.

    RăspundețiȘtergere
  4. Bravo Milsami, bravo vecine, arata-le ce poti !!!

    RăspundețiȘtergere
  5. felicitari nea fane...sa bateti tot

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Taxele de participare în campionatul Moldovei la fotbal și achitarea arbitrajului

7 lucruri înainte de meciul secolului

Victoria istorică a Moldovei asupra Poloniei. Cum am văzut-o din tribune