Fistican e praf. Cel mai slab antrenor din istoria Zimbrului

Zimbru Chișinău a pierdut astăzi al 4-lea meci în campionat cu Oleg Fistican pe bancă. De notat că Fistican e principal la Zimbru doar de 6 etape. Cu o singură victorie la activ, o remiză și 4 înfrângeri Fistican este cel mai prost antrenor din istoria clubului. Cât mai rezistă Nicolae Ciornîi?

Faptul că Fistican nu are valoare de Zimbru au spus-o la unison deschis mai mulți experți din fotbalul moldovenesc. Ineficiența antrenorului s-a văzut și la selecționata de juniori, unde a stat mai puțin de un an, înregistrând o singură victorie în meciuri oficiale. Dar cum a ajuns Zimbru să încredințeze banca tehnică unui anonim care n-a mai antrenat niciun club de fotbal până acum?

Fistican a fost pus antrenor principal la insistența prietenului său, Igor Oprea, care ocupă funcția de director general la Zimbru. Accentuez: anume OCUPĂ. Oprea a făcut lobby pe lângă Ion Chetrari, l-a convins pe acesta că Fistic ar fi cine știe ce viitor Matt Busby. Respectiv primul care ar trebui să plece după aceste rezultate dezastruoase înregistrate de Fistican ar trebui să fie Oprea, care a dat-o clar în bară cu alegerea făcută. Ambii de mânuță ar fi varianta ideală pentru club.

Meciurile jucate de Zimbru cu Oleg Fistican pe bancă: 
Costuleni – Zimbru 1-0
Zimbru – Academia 4-0
Sheriff – Zimbru 1-0
Zimbru – Iskra 0-1
Milsami – Zimbru 0-0
Rapid – Zimbru 2-1 

Comentarii

  1. Total de akord!!!!!!!bravo Sandu ka zici lukrurilor pe nume!

    RăspundețiȘtergere
  2. Eu am zis asta de cand a semnat cu Zimbrul. Acum se adevereste.

    RăspundețiȘtergere
  3. Sa-l pupati intr-un loc!!! S-au gasit si cine sa comenteze!!! Tot ce-a facut si ce face el e din suflet si prin munca!!! Nu ca altii numai vorbesc! Tare mult " bine" ii vrea Grecu!! El e pentru cumatrism si promoveaza cumatrismul!!! Cei care au venit dupa Oleg au fost si mai praf, iaca de ei nu am auzit nimic!!!!

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Taxele de participare în campionatul Moldovei la fotbal și achitarea arbitrajului

7 lucruri înainte de meciul secolului

Victoria istorică a Moldovei asupra Poloniei. Cum am văzut-o din tribune