Ghimpu se implică în fotbal

În timp ce unii fug de pe corabie (știți cine fuge primul), Mihai Ghimpu pare tentat de acest domeniu, care s-a distanțat clar de celelalte sporturi, devenind o afacere dacă ai cap pe umeri. Unul dintre liderii politici din Moldova vorbește în termeni fotbalistici, semn că nu este departe de fenomen. 

Potrivit unimedia.info Ghimpu l-a comparat pe politicianul rus Rogozin cu un „mijlocaș slăbuț”. ”Rogozin este un mijlocaș pe terenul de fotbal și acela slab. Vrea să facă pe agresivul și marele fotbalist...”.

Astăzi Comisia Juridică a Parlamentului din care face parte și Ghimpu a avizat pozitiv Proiectul legii pentru modificarea şi completarea Codului Penal legat de pariurile ilegale, care influenţează rezultatele unui eveniment sportiv. Acum a rămas doar ca proiectul de lege să fie votat în Parlament pentru a intra în vigoare și a fi aplicat. Acesta va fi un pas uriaș în curățarea fotbalului moldovenesc de mizerii.

Conform publika.md preşedintele CNA, Viorel Chetraru a declarat că ”documentarea acestor elemente poate fi făcută doar prin interceptarea comunicărilor. Probele trebuie să vină anume după interceptarea comunicărilor între persoanele care aranjează meciuri". Este un lucru extrem de important dacă Chetraru s-a referit la interceptarea convorbirilor telefonice. Ar fi o preluare a modelului italian, unul foarte eficient care a dat roade și care a permis poliției italiene să-i descopere pe infractorii care trișează fotbalul și îl corupe.

Comentarii

  1. situatia in fotbalul nostru se incinge la maxim,parca vad ca se va termina cu crime

    RăspundețiȘtergere
  2. Ghimpu se joaca cu declaratii pentru suporterii echipei sale. Acest "mijlocas slab" in curind va marca doua goluri in poarta nationalei Moldovei. La Balti balonul deja este instalat la punctul cu var, casele de pariuri afirma precuma ca 100 la 100 in repriza a doua "mijlocasul slab" va marca un gol si la Tiraspol. Mai mult, presedintele echipei "mijlocasului slab" in orice moment prin intermediul FIFA poate cere achitarea in regim de urgenta a sumei pantru transferul fotbalistului Gaz la nationala Moldovei. In acest caz la nationala Moldovei poate aparea comisia cu numele "Faliment".

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Taxele de participare în campionatul Moldovei la fotbal și achitarea arbitrajului

7 lucruri înainte de meciul secolului

Victoria istorică a Moldovei asupra Poloniei. Cum am văzut-o din tribune