Igor Dobrovolski, EXCLUSIV, duminică, la Arena

Antrenorul echipei Dacia Chișinău, Igor Dobrovolski și președintele Asociației Naționale a Agențiilor de turism din Moldova, Sevastian Botnari sunt invitații de duminică ai emisiunii Arena, de la ora 22.10, la Publika TV.

Nu rata un EXCLUSIV despre ultima mare performanță a echipei Nistru (Zimbru) Chișinău - calificarea în Liga Superioară a URSS. Se întâmpla în anul 1982, iar duminică se împlinesc 30 de ani de la istoricul eveniment.

Subiecte: Probleme financiare de la Dacia, derbyul etapei Olimpia - Dacia, problemele suporterilor cu unii patroni de cluburi, noua lege de compatere a meciurilor trucate propusă de Guvern și alte subiecte incendiare.

Pune-le întrebări invitaților în ”comentarii”.

Comentarii

  1. Ce parere aveti despre circul pe care il face cel mai mare cloun din Moldova Sergei Kisilev?

    RăspundețiȘtergere
  2. FC Zimbru a administrat o lecție dură “studenților” de la Academia

    FC Zimbru Chișinău a reacționat în urma înfrângerii cu FC Costuleni din etapa trecută și a administrat o lecție dură “studenților” de la Academia, scor 4-0, în cea de-a XV-a etapă a primei ligi.

    Golul veteranului Șișchin din minutul 40, dubla lui Tumbasevic din minutele 67 și 90, dar și golul "canteranului" Radu Catan din minutul 85, după ce a transformat o lovitură de la 11 metri, au fost rețeta succesului pentru galben-verzi, care urcă pe locul al treilea în clasament cu 23 de puncte, în timp ce Academia cade pe locul al patrulea, râmânând cu cele 22 de puncte culese după victoria cu Iskra Stal.

    CEA MAI MARE UMILINTA A ACADEMIEI DIN CAMPIONAT, ZIMBRU VA FI PE PODIUM, PUNETI IN DISCUTIE VA ROG CE VA FI CU DACIA IN PRIMAVARA, E LESNE DE INTELES CA ZIMBRU VA DEPASI DACIA IN CAMPIONAT

    RăspundețiȘtergere
  3. Pentru Dobrik
    daca ar trebui sa aleaga intre Cebanu si Rebeja, pe cine ar alege?
    Si inca una: ce parere are despre Oprea ca conducator de club?

    RăspundețiȘtergere
  4. Sandu, uitativa va rog la terenul unde joaca Olimpia la Balti azi cu Dacia. Terenul este izolat cu plasa si spectatorii nu vad nimic ce se intimpla pe teren. Kiseliov vorbea despre kolhoz, dar cel mai mare kolhoz e la Balti, unde terenul nu are nici macar o tribuna, iar lumea se imbulzeste linga gardul de linga teren ca la o ferma de vite. Si noi vrem sa avem fotbal profesionist? Ce crede Dobrovoslkii despre acest teren artificial de la Balti?

    RăspundețiȘtergere
  5. As vrea sai doresc mult succes lui Dobric caci este cel mai bun produs al scolii de fotbal moldovenesti.Si citeva intrebari.Care este relatia in continuare cu Academia.Daca este la curent cu succesele discipolilor sai(V.Ciuperca si altii).Care ar fi caile de dezvoltare a fotbalului in RM pe viitor.Cum sa simtit in vestiarul echipei Dnepr Dn.alaturi de Emet

    RăspundețiȘtergere
  6. De ce nu se face selectie a tinerilor fotbalisti din echipe din alte divizii mai mici ori e convenabil de luat stranieri.

    RăspundețiȘtergere
  7. Ce parare ere Dm.Dobrovolski de actiunea lui Lambarschi?

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Taxele de participare în campionatul Moldovei la fotbal și achitarea arbitrajului

7 lucruri înainte de meciul secolului

Victoria istorică a Moldovei asupra Poloniei. Cum am văzut-o din tribune