Mihai Hîncu și Marin Livădaru vin azi la Arena

Unul dintre fondatorii echipei Milsami Orhei, membru CE al Comitetului Național Olimpic, Mihai Hîncu (foto) și co-finanțatorul echipei Iskra Rîbnița, fondatorul FC Dacia, Marin Livădaru sunt invitații de azi ai emisiunii Arena, de la ora 22.10, la Publika TV.

Subiecte:
- Alegerile de la CNO
- Etapa de fotbal

Pune-le întrebări invitaților în ”comentarii”.

Comentarii

  1. Hincu este membru al Com. Executiv al CNO din partea CS Moldova, ultimul figurind doar undeva pe hirtie. In realitate, uned-i CS Moldova, unde-s edificiile acestuia? toate au fost vindute sau distruse sub atenta grija a acestui Hincu!!!

    RăspundețiȘtergere
  2. Va propun sa analizati atent pe cine a ales NJ in conducerea si Executivul CNO. Totusi, vedeti mai intii ce a declarat NJ in ziua cind s-a dat startul campaniei pentru presidentia CNO:

    http://tv7.md/ro/news/presedintele-cno-intentioneaza-sa-candideze-la-noile-alegeri-ale-presedintelui-cno-16562.html

    Asa dar, "crize de cadre f. mari...", "trebuie sa imbunatatim calitatea liderilor si a conducatorilor in sport..."...
    Haideti sa vedem impreuna pe cine si-a ales in echipa NJ:
    1. N. Piatac - va avea deja 3 cicluri in conducerea CNO, de la director marketing la prim-vicepresedinte al CNO in ultimul si actualul ciclu olimpic
    2. V. Peicov - daca nu gresesc, are 4 cicluri olimpice in calitate de vice-presedinte in echipa lui NJ, presedintele FN de lupte, singura federatie care isi are de facto sediul in incinta CNO!!!
    3. Balan Anatol - tot respectul pentru aceasta persoana, dar daca tot a condamnat in ultimile saptamini NJ dopajul in sport (lucur pe care, atentie, foarte rar l-a facut si doar atunci cind ii convinea de la caz la caz), in realitate accentul fiind indirect orientat impotriva lui Casapu, de ce atunci nu a fost "apostrofat" atletismul din cauza acestor doua discalificari in ajun de Londra?
    4. Cristina Vasilianov - fosta scrimera de performanta, a venit in CNO de la pentatlon modern iar acum, atentie, vine de la... patinaj. Apropo - patinajul e ceva nou pentru miscarea olimpica de la noi. Si astfel, probele de iarna vor fi reprezentate in executiv de... reprezentantul patinajului. dar cine stie - poate vom avea la Sochi pe cineva in patinaj...
    5. Guzun Petru - da acest personaj ce mai cauta in forul olimpic? Eficienta - zero!
    6. Iacob Buhna - a mai fost in citeva rinduri in executiv, iar proba de canotaj a avut in acest organ, impreuna cu NJ, 2 voci, care, de fapt nu a oprit exodul canotorilor spre alte tari, iar la JO de multa vreme Moldova nu mai are canotaj. Si asta deoarece s-ar parea ca NJ ar trebui sa lobeze destul de intens acest sport.
    7. Ion Pascal - reprezentantul din teritoriu in CNO. dar, atentie, din teritoriu ma este si...
    8. Petru Vlah - de la UTA Gagauzia, deputat in parlament, coleg de partid cu NJ, care, la fel ca si NJ, posibil nu este membru de partid, nu face politica, nu primeste salariu de acolo de unde a venit. Cit priveste functia de deputat al acestuia, ar iesi ca CNO are in parlament 2 voci. Puternice...
    9. Iuzifovici - proaspat conducator al federatiei de taekwondo WTF, dar nu este recunoscut de min. justitiei si in prezent se afla in litigiu cu fostul presedinte. In plus, NJ il recomanda insistent pentru ca, atentie, acesta a reusit sa amenajeze in oficiu de invidiat pentru alte federatii si a procurat un microbus. deci, pe linga acest criteriu tottal deochiat, in executiv a fost admis un protagonist al unui litigiu in plina desfasurare. dar cine stie, poate la Rio vom avea un reprezentant in aceasta proba.
    10. Hincu M. - reprezentant de la sindicate si FOSTA "Moldova". ce a mai ramas din edificiile mostenite de la sindicate? Da, unul din fiii lui Hincu, a fost cununat de NJ...
    11. Certicovtev M. - nu prea am auzit de anumite fapte, oricum boxul merita sa-si aiba locul in conducerea CNO.

    dar de ce nu si-au gasit locul:
    1. Halterele, prin T. Casapu, cu cele 2 medalii la Londra?
    2. Judo (fie si Manolachi, care nu este persoana cea mai comoda pentru NJ, dar care este totusi presedinte de federatie, rector de institutie specializata, etc.)?
    3. Probele de iarna clasice pentru R. Moldova?
    4. MTS?

    Imi vine greu sa prognozez anumite progrese, atunci cind pretinsa echipa noua a CNO tot miroase a vechitura si a fost doar carpita pe alocuri.

    RăspundețiȘtergere
  3. Sandu stim ca in februarie va fi alejeri si la fmf. Stim ca canditeaza si Rebeja intreaba oaspetii tai ce gindesc de acest om are capacitatile necesare ca sa conduca federatia sau este bagat de altii ca sa se murdareasca pentru todeauna

    RăspundețiȘtergere
  4. Domnule Hincu , cind incep lucrarile bazii sportive al clubului ?

    RăspundețiȘtergere
  5. datine delatii despre tratal semnat cu echipa turca recent
    SI CIND VEDEM BAZA SPORTIVA A CLUBULUI?

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Taxele de participare în campionatul Moldovei la fotbal și achitarea arbitrajului

7 lucruri înainte de meciul secolului

Victoria istorică a Moldovei asupra Poloniei. Cum am văzut-o din tribune