Vezi cine este noul președinte al Comitetului Național Olimpic și concluzia mea despre alegerile CNO



foto: sports.md
Nicolae Juravschi a fost reales pentru a 4-a oară în funcția de președinte al Comitetului Național Olimpic. De această dată cu încălcarea Statutului CNO care prevede că președintele CNO nu are dreptul să fie angajat politic.

Adunarea Generală de la CNO a durat mai bine de 8 ore. Cu ce impresii am plecat de acolo?

Prea mare este implicarea politicului în dirijarea sportului moldovenesc. Implicare ideologică în loc de financiară sau altă susținere de orice gen. Acest lucru se contrapune principiilor Cărții Olimpice. Dar parcă în Moldova mai contează?..

Din păcate unii demnitari confundă banii statului cu buzunarul propriu atunci cand este vorba de alocarea banilor publici pentru sport. Discursul premierului Filat la adunarea de azi este o confirmare. 

O adunare în stil comunist, la care timp de câteva ore simpatizanții Partidului Liberal Democrat s-au ocupat cu criticarea MTS, condusă de un liberal.

Am rămas dezamagit de organizarea proastă a evenimentului, cu avertizări subtile din partea premierului și nu doar a lui. Păcat că am votat așa democrație.

Casapu s-a prezentat nepregătit, foarte slab, lamentabil chiar.
Juravschi și-a atribuit merite pe care nu le are, ca de obicei.

Concluzia finală după ziua de azi: sportul are ceea ce merită, adică nimic, pentru că nu e capabil să facă mai mult la nivel managerial. Respectiv acest lucru se va răsfrânge și asupra rezultatelor. Pentru că fără investiții în sport nu poți avea performanță, decât sporadică sau întâmplătoare.
 

Comentarii

  1. ...foarte bun blog...urmaresc stirele si articolele postate care sunt mereu la tema si argumentate bine...bravo si succese...:)

    RăspundețiȘtergere
  2. Sandu, cit timp vor mai fi interlopii la putere? Sint fericit ca am plecat din Moldova de multi ani! O tara a banditilor si a hotilor care nu va ajunge niciodata in Europa!

    Sandu, pleaca din tara ceea de analfabeti!

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Taxele de participare în campionatul Moldovei la fotbal și achitarea arbitrajului

7 lucruri înainte de meciul secolului

Victoria istorică a Moldovei asupra Poloniei. Cum am văzut-o din tribune