Agentul Sandu și mapa secretă

”Am zis la emisiune la Sandu Grecu... i-am spus lui Sandu Grecu...”, dar pe Sandu Grecu a uitat să-l cheme la conferința consacrată susținerii lui Radu Rebeja pentru funcția de președinte al FMF. Este vorba despre agentul FIFA, Dumitru Sandu, care a ieșit astăzi în fața presei, însă... fără să spună ceva. 

Că la alegerile trecute s-a votat deschis e veche. Instanța de judecată a dat dreptate Federației. Că votează ”suflete moarte”, la fel, juridic, e legal, pentru că și Centrul Sportiv din Vadul lui Vodă e organizație separată, membră a FMF. Ce a mai spus Dumitru Sandu e pentru sensibilizarea ochiului firav al moldoveanului, gata oricând să scape o lacrimă.

”Domnule Ciobanu, fiți bărbat, dați-vă demisia!”, a repetat în câteva rânduri Dumitru Sandu. Chiar, da, domnule Ciobanu, dați-vă demisia, fiți bărbat, că nu avem alte argumente. Întrebat de un jurnalist ce calități de conducător are Rebeja pe care nu le are Ciobanu, agentul FIFA a răspuns cu 2 argumente: Rebeja a jucat 15 ani la naționala Moldovei și în campionatul Rusiei.

Sincer, e de râs și de plâns. Păi cu astfel de argumente vreți voi să-l dați jos pe Ciobanu? Un contracandidat care se consideră superior pentru că a jucat la o națională clasată mereu la coada clasamentului, o națională de looseri și care și-a făcut o căruță de bani în Rusia. Dar și-a făcut pentru el, nu pentru fotbalul moldovenesc. 

Dumitru Sandu a defilat cu o mapă ”plină cu informații”. Dar n-a divulgat conținutul acestor informații pentru că ”nu facem murdărie”. La ce bun atunci ai mai adus mapa ceea la conferință? Să faci în ciudă presei sau să blufezi? Dacă ai informație - o prezinți. Dacă nu... Nu mai faceți conferințe de astea sterile, că sunt plictisitoare și fără sens. Dați-ne informații concrete. 

Apropo, Radu Rebeja încă nu și-a depus oficial cererea de a candida la funcția de președinte al FMF. Nici Federația încă nu a anunțat data alegerilor.  

Comentarii

  1. Măria Sa Penibilitatea! Şi cind ziceam ce costa personajul multi m-au facut in toate felurile! Luptatorul ***** mele. :D Fugi ma de aici!

    RăspundețiȘtergere
  2. D nule Grecu Spunemi te rog de unde acest individ de dima sandu are atita obraznacie sa murdareasca oamenii in stinga si dreapta. Mai dima sandu tu nu ai idee ce insamna ca sa conduci o federatie de fotbal de tine si de rebeja se rid cluburile din Moldova ce capacitati aveti voi de conducatori .Nici nu meritati ca familile sa va scriu cu litere mari bosorojelor ce sunteti

    RăspundețiȘtergere
  3. eu demult am spus ca-i un prostanac!

    RăspundețiȘtergere
  4. sandule cind aflam de jucatorul moldovean care va ajunge la barcelona?

    RăspundețiȘtergere
  5. e din Leova,si nare 7 ani de acasa...astea dau de rusine pamintul nostru Basarabean.

    RăspundețiȘtergere
  6. In timpul sarbatorilor sfinte in loc sa stea cu familia.. fac conferinta cu declaratii prostesti.. urat.. Sarbatori fericite tuturor!

    RăspundețiȘtergere
  7. Nuuu, Efros are promis un os de la Ciobanu. Din care vor să se înfrupte și niște ziariști.

    RăspundețiȘtergere
  8. apropo, ionel gonceariuc n-am mai auzit de netale demult cam de cind a plecat papa shishkanov, de ce nu te-a luat cu el sau cel putin nu ti-a lasat mostenire site-ul fotbal.md caci vad ca nu mai exista...ce te lingusesti pe linga grecu? ratatule de jurnaliuga

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Taxele de participare în campionatul Moldovei la fotbal și achitarea arbitrajului

7 lucruri înainte de meciul secolului

Victoria istorică a Moldovei asupra Poloniei. Cum am văzut-o din tribune