Balint favorit să preia Zimbru?

UPDATE: Am primit un mesaj de la Gabi Balint în care mi-a scris că NU a fost contactat de nimeni de la Zimbru.

Gabi Balint poate să revină în Moldova în calitate de antrenor al echipei Zimbru. Cel puțin așa scrie saitul român Ziarul de Sport. Potrivit sursei citate, Balint ar fi fost deja contactat de cei de la Zimbru, care însă îi oferă un salariu mult sub pretențiile fostului selecționer.

Pro TV Chișinău a anunțat la știrile din sport din această seară că Igor Oprea a dezmințit informația că Oleg Fistican a fost demis. Potrivit Pro TV, Oprea ar fi spus că o decizie va fi luată abia după meciul de mâine cu Olimpia, la care, pe bancă va sta...Sergiu Sârbu. Deci Fistican nu mai este la Zimbru, lucru confirmat și de jucătorii echipei pentru Publika TV.

Nu este singura dată când Oprea neagă lucruri evidente, ba chiar un fapt împlinit. La fel s-a întâmplat atunci când am anunțat pe blog că Fistican este noul antrenor de la Zimbru. Oprea a spus că nu-i adevărat, ca peste 2 zile să confirme. Tot așa și cu Ion Chetrar, care are puterea de decizie după plecarea lui Șișhanov. Oprea a negat. Nu vreau să spun lucruri urâte despre el, dar când negi realitatea, ori ești tu singur prost informat, ceea ce ar fi inadmisibil pentru un director de club să nu cunoască ce se întâmplă la echipa pe care o conduce, ori ai o problemă de comunicare, un complex, pe care un conducător de la cel mai iubit club din țară nu are dreptul să-l aibă. Altfel o astfel de funcție este incompatibilă cu cele 2 carențe enumerate mai sus. 

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Taxele de participare în campionatul Moldovei la fotbal și achitarea arbitrajului

7 lucruri înainte de meciul secolului

Victoria istorică a Moldovei asupra Poloniei. Cum am văzut-o din tribune