Planul Livădaru. Mit sau realitate, la Arena (VIDEO)

Comentarii

  1. cel mai avantajos pentru cluburile mari (de ex. Zimbru) ar fi sa cumpere ei de la posturile TV televizarea meciurilor cu dreptul de a isi vinde publicitatea in spatiul alocat. Atunci nu s-ar mai imparti cu alte cluburi mici.

    Daca vor realiza vreun profit, abia dupa asta televiziunile isi vor da seama ca se poate de castigat din asta si atunci se va putea merge pe schema clasica cu Liga profesionala etc.

    P.S. daca nu gresesc, Romania prin asta deja a trecut.
    P.S.S. sunt sigur ca la moment nu este profitabil "afacerea", dar ar fi interesant de adus cifre concrete.

    Sandu, ziceai ca la intalnire nu a fost chemat nici un expert TV. Invita-l pe Marin Livadaru din nou si ada si vreun expert TV ca sa discutam pe cifre.

    RăspundețiȘtergere
  2. Ion Carp este departe de tema abordata de Livadaru, sint multe surse de a atrage bani in fotbalul moldovenesc. Trebu doar de muncit si nu de furat!!!

    RăspundețiȘtergere
  3. Ion Carp este departe de tema abordata de Livadaru. Trei ani in urma am sondat terenul si cred ca e posibil de realizat proiectul lui Livadaru. Trebu doar de muncit si nu de furat!!!!

    RăspundețiȘtergere
  4. Da si eu sunt de acord ca pozitia domnului Carp nu este in tema.

    RăspundețiȘtergere
  5. Ion Carp vorbeste adevarul. Livadaru povesteste mult, dar nu face nimic. Lasal sa faca ceva iar peste vreo 2 ani sa vina sa spuna ce a facut bun, iar apoi sa vorbeasca ca el ajuta, ca nu stiu ce. Sintem satui de vorbe in vint

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Taxele de participare în campionatul Moldovei la fotbal și achitarea arbitrajului

7 lucruri înainte de meciul secolului

Victoria istorică a Moldovei asupra Poloniei. Cum am văzut-o din tribune