duminică, 9 decembrie 2012

Vladimir Țincler și Eugen Slivca vin azi la Arena

Legenda fotbalului moldovenesc, Vladimir Țincler și jucătorul echipei Zimbru, Eugen Slivca sunt invitații de azi ai emisiunii Arena, de la ora 22.10, la Publika TV.

Subiecte:
- Totalurile primei părți a Diviziei Naționale de fotbal
- Zimbru, cea mai slabă clasare din istorie după prima jumătate a campionatului
- Gala Fotbalului Moldovenesc
- Alegerile de la FMF

Pune-le întrebări invitaților în ”comentarii”.

9 comentarii:

 1. Slivca demult a crescut peste nivelul campionatului Moldovei. Zimbru numai la stopat. Daca nu se ducea la Zimbru avea sa fie demult jucator de baza la selectionata.

  RăspundețiȘtergere
 2. fotbalul romanesc e la vale...
  ce se poate face pentru ca peste 20 ani situatia sa arate altfel?

  RăspundețiȘtergere
 3. Sunt de acrd cu Nicu, Zimbru l-a nenorocit pe baiatul ista care a stat pe tusa tot turul de campionat din cauza antrenorului Fistican, care e vai de capul lui, cum a plecat Fistican si Molla a aparut in teren, au aparut si victoriile, ma refer la cea cu Olimpia

  RăspundețiȘtergere
 4. Un ghind.Sa presupunem ca vre-o 5-6 cluburi ar boicota campionatul.Ce s-ar intimpla in acest caz ? Ori se va merge la formarea LPF,ori d-ul Cebanu inevitabil ar pierde alegerile si astfel s-ar deschide calea si p\u alti candidati.Oricum asa un pas ar aduce doar schimbari spre bine.Iar dupa schimbarile spre bine, acele 5-6 echipe se vor intoarce in campionat sub sloganul " asta-i alta treaba,asa mai merge!!" si vor participa mai departe intr-un campionat normal.Apropo,d-ul Chiseleov in conferinta sa a negat faptul ca are de ghind sa candideze la functia de presedinte al FMF.http://moldova.sports.md/ro/sergiu_chiseliov/guestbook/

  RăspundețiȘtergere
 5. Ultimu anonim.. cred ca esti handicapat rau, ai interesele tale sau pur si simplu nai idee de organizare in fotbal.. sigur nu gandesti logic pentru fotbalul moldovenesc.

  RăspundețiȘtergere
 6. boicoatele acestea sunt vorbe goale. "kishka tonka" pentru a realiza ideea. a fost unul care era in stare si la asa ceva, dar a plecat )

  RăspundețiȘtergere
 7. doua intrebari, cei cu siteul fotbal.md si cine va fi noul antrenor la zimbru?

  RăspundețiȘtergere
 8. Spune-i asta lui Vlad Filat http://www.youtube.com/watch?v=_6_iZd90pBE&feature=player_embedded

  RăspundețiȘtergere
 9. Cineva m-a intrebat ce nationala si in ce an a calificat Efros, dar am sters intrebarea din intamplare...

  Raspuns: Petru Efros este singurul antrenor care a calificat o nationala a Moldovei la un turneu final al Campionatului European. S-a intamaplat in 2001-2002, Nationala U16 cu Alexandru Epureanu, Gatcan, Calincov si altii din generatia lor 1985-86 anul nasterii.

  RăspundețiȘtergere