Febra alegerilor FMF, la Arena (VIDEO)

Comentarii

  1. Sandu, da chiar seamana aceasta emisiune cu o campanie electorala, in care tu il aperi pe Ciobanu si cum se spune "ai bati plusuri". Un lucru interesant insa am insemnat, daca Rebeja din 18 semnaturi are 7 de la echipe fantoma, cum crezi cate din 132 sint tot de la asa echipe sau delegati?)))

    RăspundețiȘtergere
  2. Ti-am apreciat ironia) dar la intrebare asa si nu ai raspuns.

    RăspundețiȘtergere
  3. Ca un simplu om de la sat, fără de a căuta în DEX sau pe google ce înseamnă sintagma "Alegeri", înţeleg că alegerile sunt acelea în care oamenii (în cazul nostru, cei din fotbal), care sunt cu drept de vot, au posibilitatea de a alege din mai multe candidaturi cui îi oferă votul. Însă la noi ce se întîmplă? Există riscul ca pînă la alegeri să fie numai un candidat. Acestea se mai pot numi ALEGERI? sau poate o simplă prezenţă,formalitate a alegătorilor pentru a spune un simplu şi fals "da".

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cind lucrurile merg la perfectie nu-i nevoie de schimbat, de asta la alegerile FMF va fi numai un candidat. Fotbalul nostru este la nivel top si avem nevoie de Pavel Cebanu ca sa ne mentinem la acest nivel.

      Ștergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Taxele de participare în campionatul Moldovei la fotbal și achitarea arbitrajului

7 lucruri înainte de meciul secolului

Victoria istorică a Moldovei asupra Poloniei. Cum am văzut-o din tribune