Insulele Maldive, un paradis devenit realitate pentru un antrenor de la Costuleni

Fostul antrenor al echipei FC Costuleni, Velizar Popov a preluat campioana din Insulele Maldive, New Radiant! Un paradis turistic mondial, țara compusă din 1200 de insule, cu o populație de circa 300 de mii de locuitori, se află pe locul 160 în clasamentul FIFA, puțin mai jos de Moldova (locul 128).

Cine nu visează să ajungă în Maldive? Numai că nici prin cap să-ți treacă - ăștia au și fotbal acolo. Și chiar un stadion național, ceea ce NU are Moldova, cu o capacitate de 11.850 de locuri, ceva mai mare decât arena Zimbru. Iar campioana lor, New Radiant Sports Club, echipa cu care a semnat Velizar, joacă în Liga Campionilor Asiei.

Am vorbit cu Velizar astăzi și era optimist. ”Am și jucători buni aici. Vreo 4-5 sunt chiar de nivelul celor de la FC Costuleni :)”, se amuză tehnicianul bulgar. Salariile jucătorilor sunt de circa 500 de dolari pe lună, la fel ca la Costuleni. Iar în campionat, prima ligă valorică, participă 6 echipe. O singură echipă poate legitima doar 3 stranieri.

Ca să ajungi din Chișinău în Maldive, prin Kiev, biletul avio din capitala Ucrainei te costă de la 600 de euro tur-retur. În timp ce agențiile de turism oferă vacanțe de o săptămână în hoteluri de 3-5 stele la prețul cuprins între 900-3000 de euro (fără bilet avio). Pentru mai multe detalii contactați jucătorii de la naționala Moldovei.

Cine vrea în Maldive ???? Mai jos de India, mai sus de Australia!





Comentarii

  1. Sandu zi te rog pe unde e Rainer Zobel,te rog foarte frumos

    RăspundețiȘtergere
  2. de anul nou pe nou l-ati invitat pe Ciobanu,ar fi frumos ca de anul nou pe vechi sa-l vedem si pe Rebeja,asta ca sa nu fiti partinitor

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Rebeja a fost invitat, n-ai urmarit emisiunea probabil

      Ștergere
    2. pe ce data a fost ? urmaresc cu regularitate emisiunea

      Ștergere
    3. Ma bucur. O sa fie si Rebeja invitat atunci cand vom discuta despre alegeri.
      Daca te uiti la emisiuni inseamna ca ai observat ca Ciobanu a fost invitat sa discutam despre anul fotbalistic 2012, NU despre alegeri

      Ștergere
    4. si cind veti dicuta despre alegeri? dupa ce o sa treaca?:))

      Ștergere
  3. Buna, Sandu! Direct in miezul subiectului. Ce schimbari de lot, de administratie se anunta la Dacia? Cine pleaca, cine vine? O liniste cam apasatoare si pe site-ul lor oficial in comparatie cu perioada similara din sezonul precedent. Din pacate. Un 1-1 de-a dreptul splendid cu Hamburg pe vremea cand nu ajungeau jucatori pe banca si cand Emil Caras, imi amintesc, a castigat o masa la McDonalds intr-un concurs din ziarul Timpul. Un titlu castigat dupa hegemonia Sheriff-ului. Iar acum. La ce sa ne asteptam? Mersi mult si o seara cat mai frumoasa. La revedere.
    P.S. Cand revine Fabrika pe micile ecrane?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Despre Dacia - diseara, la Arena.
      Din informatia pe care o am, Fabrika va aparea in maxim 2 saptamani, intr-un format nou

      Ștergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Taxele de participare în campionatul Moldovei la fotbal și achitarea arbitrajului

7 lucruri înainte de meciul secolului

Victoria istorică a Moldovei asupra Poloniei. Cum am văzut-o din tribune