Lecție de campanie electorală

Cum am mai scris, Pavel Ciobanu a câștigat alegerile de la FMF încă înainte de Congres. Le-a câștigat inteligent, ca un mare strateg. O campanie electorală perfectă făcută de șeful fotbalului. Un exemplu pentru toți politicienii moldoveni. Fără murdărie, fără declarații pompoase prin presă, fără șantaj sau alte lucruri caracteristice politicii noastre. 

Am urmărit cu atenția conferința de ieri a lui Radu Rebeja. Prestație jalnică. Reaba se plânge că oamenii lui Ciobanu i-au luat voturile. Că de ce i-au mai trebuit lui Ciobanu încă 3 voturi că și așa avea peste 130. Cu alte cuvinte, de ce le mai trebuia comuniștilor un vot ca să rămână la putere? Ca să poată alege președintele. Din cauza unui singur vot comuniștii au pierdut tot. Probabil că și aceasta a fost o lecție pentru Ciobanu. Învață din greșelile altora.

Lui Rebeja nu-i rămâne decât să se plângă. Sau să învețe, dacă îi ajunge minte, din strategia lui Ciobanu. Un mare campion nu câștigă cu pumnii, dar cu strategia, cu inteligența. Iar Ciobanu l-a făcut praf pe Rebeja la acest capitol. L-a lăsat în afara jocului. Game over, Pavel Ciobanu win.

Comentarii

  1. Eu cred ca se stia de la inceput ca Ciobanu v-a cistiga pentru are un program care se afla in progres:
    1)Construirea unui stadion national cu o capacitate de cca 25.000 locuri
    2)Construirea stadioanelor in multe sate si nu numa.
    De asta P.Ciobanu a inceput de acum sa se ocupe cu acestea ca sa nu piarda alegerile!Faceti-va concluzie!

    RăspundețiȘtergere
  2. Imi place cum ai zis:) Frumos! oricum rebejainc a nare idei ce este asta sa conduci ceva, dar Ciobanu deja a inceput sa faca foarte multe chestii bune cu experienta acumulata in urma acestor ani.. daca lar alege pe rebeja el 4 ani acestia doar sa-r acomoda si n-ar face nimic.. a facut un pas foarte prost ca a candidat.. deoarece mai bine astepta macar inca 4 pe langa astia 4, deoarece nici nu s-a evidentiat in astia 4 ani, nici nu capatat experienta necesara de a conduce fobtalul moldovenesc.. alta idee este pe langa ca nare experienta e tanar si usor de manipulat de smecherii patroni ai cluburilor noastre.. insa Ciobanu e total diferit a dovedit asta si cu Sishanov si cu Chiselev si cu alti patroni care n-au fost multumit de el.. el insa a ramas pe pozitia sa, ne acuzand pe nimeni cu ceva, ceea ce e exmplu pentru moldoveni, ca la noi toti acuza dar nu-si vad pacatele lor.

    RăspundețiȘtergere
  3. eu nu inteleg, ce se screama rebeja atita, conferinte peste conferinte, in care nu vine cu nimic nou, la care spune una si aceiasi, WHAT THE FUCK??????????

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Taxele de participare în campionatul Moldovei la fotbal și achitarea arbitrajului

7 lucruri înainte de meciul secolului

Victoria istorică a Moldovei asupra Poloniei. Cum am văzut-o din tribune