Livădaru vrea fotoliu la Federație

Este bine că avem și opoziție fotbalistică în Moldova, pentru că astfel îi ținem în priză pe cei care conduc fotbalul. E bine că sunt persoane care încearcă sincer să nu fie de acord cu actuala poziție a Federației, având propriile viziuni cum ar trebui să dezvoltăm fotbalul. Recent am vorbit cu o persoană dintr-un orășel mic al Moldovei și am constatat că nu toată lumea este avidă de bani și putere.

Din păcate, marea majoritate a opoziției fotbalitice din Moldova nu este așa ca sărmanul antrenor care muncește din entuziasm. Cei care strigă, înjură, fură și prostesc lumea pe la știri și emisiuni tv au cu totul alte scopuri, departe de a fi nobile. Încerc doar să-mi imaginez ce va rămâne din fotbalul nostru dacă la conducere ar ajunge așa oameni ca Reniță, Chiseliov, Șișhanov sau Oprea... Ar fi dezastru total și nu trebuie să mai explic de ce. Lumea din fotbal cunoaște foarte bine ce-au făcut aceștia în ultimii ani. Cu ce s-au ocupat...

Mai sunt și din ăștia șmecheri, care vor să urce în 2 căruțe de-odată. La fel ca cei 3 care au dat scrisori de înaintare ambilor candidați, Rebeja și Ciobanu. Deocamdată nu se știe exact cine sunt ei, dar sper că vom afla degrabă. Cu toate că îmi mențin părerea că cele 3 semnături nu vor conta deloc în ecuația alegerilor, care vor fi câștigate fără emoții de actualul președinte al FMF. 

Și la final, ultima tontonoutate pe care am auzit-o azi este că Marin Livădaru a cerut unor cluburi, în scris, ca să fie înaintat la postul de vicepreședinte al FMF. Asta în condițiile în care, conform Statutului, vicepreședinții sunt înaintați de președintele ales.   

Comentarii

  1. :)) scritine mai mult despre cei care lucreaza din entuziasam in fotbal si cum ei vor accede la turneile finale ale campionatelor internationale http://www.youtube.com/watch?v=Y9IXqn0Np24 puteti sa ne scrieti despre cum munciti si d-tre pe gratis,doar pentru ideie cum spunea si Lavrentii Aniscenco http://www.facebook.com/photo.php?fbid=266563590113006&set=a.211844662251566.30334.100002781006300&type=1&theater :))))

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Taxele de participare în campionatul Moldovei la fotbal și achitarea arbitrajului

7 lucruri înainte de meciul secolului

Victoria istorică a Moldovei asupra Poloniei. Cum am văzut-o din tribune