vineri, 25 ianuarie 2013

Rebeja se retrage..?

Radu Rebeja a declarat ieri că e posibil să-și retragă candidatura de la alegerile prezidențiale FMF, chiar dacă Comisia de validare ia dat undă verde la Congres. Faptul că respectiva Comisie a încălcat Statutul acceptând cererea lui Rebeja e altă poveste. Pur omenește e de înțeles. Oricum Radu s-a convins și singur că n-are șanse. 

Dar nu despre asta am vrut să scriu, ci despre faptul că Rebeja, chiar dacă se va retrage, nu va putea spăla ușor pata de pe imaginea sa. Fostul căpitan al naționalei, din păcate, s-a asociat cu câteva persoane cel puțin dubioase, care au fost și sunt suspectate de organizarea în masă a meciurilor trucate la casele de pariuri. Cu regret, anume cei despre care s-a vorbit intens că ar forma ”Cooperativa moldovenească” au fost printre susținătorii lui Rebeja. 

Sunt convins că și din acest motiv o parte din cei despre care Radu spunea că s-au întors de la el, au preferat să meargă cu celălalt candidat. Și mai sunt convins că va trebui să treacă mult timp și ca Rebeja să facă multe lucruri bune pentru fotbal ca să-și mai dreagă din imaginea profund șifonată de asocierea cu blatiștii. 

2 comentarii:

  1. pacat, eu is pentru rebeja, cebanu de 16 ani este presedinte trebuie de schimbat conducera

    RăspundețiȘtergere
  2. Cind spuneti ”Cooperativa moldovenească” ce aveti in vedere ?? In Moldova a ramas doar o cooperativa Fc Sheriff-FMF-Fc Tiraspol si aceasta il sustine pe d-ul Cebanu.

    RăspundețiȘtergere