Sergiu Epureanu și Petru Comendant vin azi la Arena

Unul dintre cei mai buni fotbaliști moldoveni din istorie, Sergiu Epureanu (foto) și fostul președinte al Federației Moldovenești de Fotbal, Petru Comendant sunt invitații de azi ai emisiunii Arena, de la ora 22.10, la Publika TV.

Subiecte:
- Secretele echipei Nistru Otaci.
- Cupa CSI. Naționala de tineret a Moldovei. Întâlnirea Ciobanu - Blatter.
- Naționala Moldovei. Amicalul cu Kazahstan.
- Alegerile de la FMF.
- Perioada de transferuri. Antalia - piața de fotbaliști.

Pune-le întrebări invitaților în ”comentarii”.

Comentarii

  1. Link exchange ? wwww.stiridambovita.blogspot.ro

    RăspundețiȘtergere
  2. Buna Sandu! O intrebare care nu este legata de subiectele ce urmeaza a fi discutate diseara in emisune sau de vreun invitat. Tinand cont de situatia actuala(ma refer aici la buget, administratie, conjunctura, ambitii si posibilitati nu in ultimul rand) a cluburilor de fotbal din Moldova ce emit pretentii la cucerirea unui loc de cupa europeana in acest sezon si lucrand la PublikaTV, in opinia ta, cat este de posibila difuzarea in vara a unei partide a preliminariilor Europa League 2013-2014 la un nivel inalt impreuna, bineinteles, cu un program de avancronica pe masura(interventii, mediatizare, interviuri, emisiuni, stiri) pe post? Uitandu-ma la clasament in acest moment, care, de altfel, nu cred ca are sanse mari sa se modifice esential, trag concluzia ca doar Dacia ar putea deveni in vara noua si vechea protagonista a unui spectacol fotbalistic pe care doar Publika l-a facut pana acum in Moldova la un atare nivel. Cum crezi, cat este de probabil si in 2013 un meci de Europa League LIVE la PublikaTV, precedat, fireste, de un program de avancronica?
    Iti multumesc mult si iti doresc o seara cat mai frumoasa. La revedere.

    RăspundețiȘtergere
  3. La intrebarea precedenta am mai dorit sa te intreb in ce conditii ar urma sa aiba loc translarea meciului respectiv impreuna cu programul de avancronica?

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Taxele de participare în campionatul Moldovei la fotbal și achitarea arbitrajului

7 lucruri înainte de meciul secolului

Victoria istorică a Moldovei asupra Poloniei. Cum am văzut-o din tribune