Telenovela cerții dintre Radu Rebeja și Ion Caras

Selecționerul Ion Caras își va da demisia în cazul în care Radu Rebeja va deveni președinte al FMF. Cel puțin așa spune antrenorul Naționalei Moldovei într-un interviu pentru Jurnal de Chișinău. Povestea incredibilă a relațiilor tensionate dintre cei 2 o citiți mai jos.

De ce selecționerul Caras este atât de categoric atunci când este vorba despre fostul său discipol pe care l-a promovat în anii 90 la echipa națională și actualul său șef direct de la Federație (Rebeja este responsabil de echipele reprezentative la FMF)?

Totul a început de la a doua nuntă a lui Radu Rebeja, când jucătorul, pe atunci al lui FC Moscova, s-a căsătorit cu Ecaterina, fiica fostului viceprimar al capitalei, Anatol Țurcanu. Mirii, la cererea soacrei mici (așa spune lumea), nu l-au invitat la nuntă pe fiul lui Ion Caras, Dinu și pe soția acestuia. Ion Caras, chiar dacă a fost invitat, s-a supărat și nu s-a dus nici el la nuntă. 

foto: vipmagazin.md
În anii 90 actuala soție a lui Rebeja, Ecaterina, i-a făcut cunoștință lui Dinu Caras, fost jucător la Zimbru, cu viitoarea nevastă. Aceasta era angajată la patiseria familiei Țurcanu, fiind și prietenă apropiată cu fiica viceprimarului. Fotbalist promițător pe atunci, Dinu s-a căsătorit în scurt timp, Rebeja și prietena sa Catea (șefa cea mică de la patiserie) fiindu-le martori de onoare sau vornicei, cum se spune pe la noi. 

Numai că după câțiva ani relația de prietenie dintre familia Caras și Rebeja-Țurcanu avea să se deterioreze iremediabil. Și asta pentru că Dinu cu nevastă-sa, împreună cu familia Bodișteanu (Ruslan, fost sportiv de performanță, lupte libere și Rodica, fiica lui Ion Caras, sora lui Dinu) au decis să pornească propria afacere - o patiserie și o casă de nunți la Durlești, la fel ca și afacerea pe care o administrează soția lui Rebeja și unde a învățat meserie soția lui Dinu Caras. 

Anume din această cauză, concurența, familia lui Dinu Caras nu a fost invitată la nunta lui Rebeja. Respectiv nici Ion Caras nu s-a mai dus la nuntă, chiar dacă a fost invitat. 

Lucru interesant este că în tot acest război la mijloc a picat impresarul Leonid Istrati, care este naș de cununie atât la familia Ruslan-Rodica Bodișteanu, cât și la cea a lui Rebeja. 

P.S. Radu Rebeja a refuzat invitația de a participa la emisiunea Arena Publika, din 20 ianuarie curent, motivând că are alte planuri. Invitația i-am făcut-o astăzi, 18 ianuarie.

Comentarii

  1. Normal ca are alte planuri/Mai exact nu prea are timp,p\u ca zilele acestea U-17 participa la un turneu in Bielorusia iar U-21 la Cupa Comunitatii CSI.

    RăspundețiȘtergere
  2. De ce problemele lor personale, devin automat și probleme pe plan profesiona
    ?
    ''Cumetrism''....

    RăspundețiȘtergere
  3. Din ce scrii, nu e nici vorbă de ceartă. Doar supărare.
    Apropo, tu scrii din ”interes” astfel de gunoaie?

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Taxele de participare în campionatul Moldovei la fotbal și achitarea arbitrajului

7 lucruri înainte de meciul secolului

Victoria istorică a Moldovei asupra Poloniei. Cum am văzut-o din tribune