Barcelona umilită de Real pe Camp Nou

Nu pot fi obiectiv 100% când e vorba de El Clasico. Nimeni nu poate fi. Pentru că orice om pasionat de fotbal iubește una dintre cele 2 echipe. Eu sunt madridist de mic copil. Am crescut cu Butragueno, Hugo Sanchez, Michel și Hierro. Iar azi am asistat cum Realul contemporan, cu Ronaldo-7, Ramos, Di Maria, Ozil și Varane (aproape în versuri) a pus capac echipei cu cea mai bună posesie din istorie, cea mai avantajată de arbitri din istorie și cea mai lăudată exagerat din istorie - Barcelona. 

Real putea să le dea 5 sau chiar 6 pe Camp Nou. Nu pentru că ar fi o diferență de valoare atât de mare între cele 2 echipe. Pur și simplu Barca a prins o zi proastă. Chiar o perioadă proastă prin care trece. Numai că Real vine de la Madrid, un altfel de oraș, o altă mentalitate, unde lumea nu trăiește cu obsesia independenței și nu-și varsă frustrările pe terenul de fotbal. De aceea, Real a oprit motoarele la 3-0, cu gândul la returul cu MU din Champions League. 

Scor final, Barcelona - Real Madrid 1-3. Echipa Regală merge mai departe după Cupa Regelui. Barcelona va rămâne doar cu titlul în Primera în acest sezon.
Copa Del Rey Semi Final : FC Barcelona vs Real... по MRLooka

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Taxele de participare în campionatul Moldovei la fotbal și achitarea arbitrajului

7 lucruri înainte de meciul secolului

Victoria istorică a Moldovei asupra Poloniei. Cum am văzut-o din tribune