Mafia pariurilor și în tenis. Meciul Moldova - Ungaria suspectat de blat!

Atâta laudă cu tenisul asta cât am auzit azi la știri, de parcă am fi câștigat Cupa Davis. În realitate nu s-a întâmplat nimic deosebit. Pur și simplu Moldova a câștigat un meci din Liga a doua (a treia valorică!) a Cupei Davis. Noi nici măcar nu putem să câștigăm acest trofeu, pentru că înainte ca să ajungem să ne batem cu adevărat pentru Cupa Davis trebuie mai întâi să ne calificăm în prima grupă valorică.

Problema însă nu e în asta. Faptul că presa sportivă din Moldova este varză și prezintă publicului informație eronată nu-i o noutate. Pe nimeni nu a mirat faptul că Moldova a ajuns să câștige meciul cu Ungaria abia în ultima partidă, cea decisivă, după ce la un moment dat am avut 2-0 și nimeni nu mai avea dubii că victoria e a noastră. Pe nimeni din Moldova, pentru că în presa internațională meciul Moldova - Ungaria a pus multe semne de întrebare...

Potrivit celui mai popular sait sportiv din Kazahstan, sportinfo.kz, pe meciul Moldova - Ungaria s-a pariat masiv, mai ales după prima zi, la scorul de 2-0 pentru ai noștri. Parcă am intuit acest lucru, în timpul Congresului FMF chiar vorbeam cu niște colegi mai experimentați despre faptul cât de ușor au pierdut tenismenii noștri avantajul și că ar putea fi ceva necurat la mijloc, ținând cont și de faptul că președintele Federației de tenis din Moldova, Marina Tauber, face parte din gașca unui fost conducător din fotbalul moldovenesc, care a falimentat mai multe cluburi, după ce s-ar fi implicat în pariuri ilegale. 

Cel puțin din informația care apare pe sportinfo.kz, meciul Moldova - Ungaria a adus unor pariori câștiguri de milioane de dolari, iar cazul este cercetat de către organele abilitate.

Comentarii

  1. sandule imi pare ca de la o vreme ai inceput si tu a scrie articole la comanda sau ma gresesc?! zic asta deoarece acesta e un articol luat de pe nustiu ce portal, fara probe,fara nimic, poate si e adevarata informatia, dar la fel puteai sa scrii ceva si despre filmuletul ce circula pe saituri referitor la imobilul de sute de mii de euro procurat de d-nul Ciobanu, ba mai mult ai devenit brusc un sustinator a lui si cind imi aduc aminte ce scriai acum 4 ani, sint curios de ce ai avut asa o schimbare brusca?

    RăspundețiȘtergere
  2. faptul ca nu publici comentariile ma face sa cred ca anume asa si este, deci tu scrii articole la comanda, ramin cu satisfactia ca totusi macar tu ai citit ceea ce am scris si undeva in adincul cerebelului tau sa te mustre constiinta...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Tot tu scriai cu cateva zile in urma ca am luat bani de la tenis ca sa vorbesc frumos despre victoria lor cu Ungaria. Tu hotaraste-te o data in viata asta, cum e si cu cine sunt eu. Ca vad ca tu decizi de ceva timp pentru mine.

      Ti-am raspuns si te-am trecut pe lista neagra. De azi nu mai poti comenta pe blog

      Ștergere
  3. Știu că ai dreptate, sigur!, cert!, despre un lucru: presa de sport din RM e V A R Z Ă.
    Partea proastă e că e vorba de ”toată”.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Taxele de participare în campionatul Moldovei la fotbal și achitarea arbitrajului

7 lucruri înainte de meciul secolului

Victoria istorică a Moldovei asupra Poloniei. Cum am văzut-o din tribune