Tricoul albastru - superstiția lui Dubarenco. Avantaj Moldova în meciul cu Ungaria

Tricoul albastru i-a adus victoria lui Dubarenco și primul punct pentru Moldova în meciul cu Ungaria, la Cupa Devis. La scorul de 0-1 pe seturi și 1-2 în setul 2, Maxim Dubarenco a schimbat tricoul alb pe unul albastru. Și din acel moment, tenismenul nostru nu a mai scăpat jocul din mâini. L-a dominat clar pe numărul 1 din Ungaria și și-a adjudecat 3 seturi la rând.

Condiții foarte bune asigurate de organizatori la Cupa Devis. Poate cele mai bune dintre toate partidele internaționale desfășurate vreodată la Chișinău. Cu tribune amplasate pe toate cele 4 laturi ale terenului și cu acces liber pentru spectatori. Astfel, primul meci al zilei a adunat un număr destul de mare de spectatori. Erau puține locuri goale. 

Singura lacună a fost lipsa unui monitor sau a tabelei de marcaj pe care să se indice scorul. În aceste condiții spectatorii care au ratat începutul meciului puteau doar să ghicească cum a evoluat meciul. Noroc cu arbitrul din Ucraina, care pe lângă faptul că anunța scorul în limba română, mai amintea din când în când scorul general. 

Merită de accentuat și transmisiunea directă făcută de Moldova 1, o transmisiune de o calitate foarte bună. Am prins finalul de meci dintre Maxim Dubarenco și Marton Fucsovics (scor 3-1) la televizor și chiar am fost impresionat.

Comentarii

  1. Bravo Dubarenco și țineți-o băieți tot așa. Succes!

    RăspundețiȘtergere
  2. Sala aceasta de Tennis e in Chisinau? Unde pot sa vizualizez mai multe fotografii?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, e in Chisinau. E Sala Polivalenta. de langa Circ. Sau, cum o numesc aiurea oficialii de la MTS - Manejul de atletica usoara.

      Fotografia am facut-o cu telefonul mobil. Nu stiu unde mai sunt poze.

      Ștergere
  3. A câştigat cu 3-1 , dar nu cum ai remarcat tu. A răsturnat scorul, dar nu a dominat. Sau eşti şi aici angajat?

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Taxele de participare în campionatul Moldovei la fotbal și achitarea arbitrajului

7 lucruri înainte de meciul secolului

Victoria istorică a Moldovei asupra Poloniei. Cum am văzut-o din tribune