Muntenegrenii se tem de noi! Să profităm


Moldova - Muntenegru
vineri, ora 21.30, stadionul Zimbru

Fotbaliștilor din Muntenegru le este frică de jucătorii moldoveni! O confirmă și declarațiile făcute de aceștia în presa muntenegreană. Chiar dacă au în lot vedete de 24 de carate, precum Vucinic (Juventus), Jovetic (Fiorentina) sau Delibasic (Rayo Vallecano), iugoslavii tremură serios înaintea meciului cu Moldova.

Iată ce scrie ziarul Dan: ”Moldova is a must and Englad is a spectacle”

-          ”Noi muncim foarte mult si sperăm că vom veni de la Chișinău cu 3 puncte. Așteptările sunt mari. Cred că Moldova dorește victoria. Selecționata Moldovei este destul de bună, sunt o echipă bine închegată...”, spune Dejan Damjanovic, atacant FC Seoul, Coreea de Sud.

-          ”Așteptăm ca Moldova să joace defensiv și pe contraatac să încerce să marcheze. Anglia a marcat rapid, iar Ucraina a pierdut puncte la Chisinau. Sperăm să începem exact ca englezii, să marcăm golul chiar la inceputul meciul.”, a declarat asistentul selecționerului muntenegrean, Anto Drobnjak.


      Un alt ziar din Muntenegru, Vijesti scrie că deși Muntenegru este favorita meciului, jucătorii se plâng de vremea rece de la Chișinău.

”Conditiile climaterice nu favorizează Muntenegru. Dacă nu câștigăm cu Moldova, probabil că nu merităm să mergem la mondiale. Suntem conștienți că nu va fi ușor, avem exemplul Ucrainei”, a declarat Stefan Savic, jucător la Fiorentina.

Nu ne vom relaxa pentru că suntem favoriți, intrăm în meci foarte serios, poate mult mai bine decât în meciul cu Anglia. Jocul defensiv al Moldovei va fi distrus de jucători precum Vucinic sau Jovetic, atacanți aflați în mare formă sau jucători excelenți precum Damjanovic și Dalibasic”, a spus Vukasin Poliksis, portar la echipa Debrecen din Ungaria.

-      Dilema muntenegrenilor este să joace ofensiv sau atent! 

Potrivit ziarului Vijesti, selecționerul Branko Brnovic are două opțiuni: ofensiva – care este riscantă. A doua tactică: defensiv și atent.

Forța Moldova!

Informație oferită din Muntenegru, exclusiv, de către Inga Botnari, colaborator al ministerului afacerilor externe și integrării europene.

Comentarii

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Taxele de participare în campionatul Moldovei la fotbal și achitarea arbitrajului

7 lucruri înainte de meciul secolului

Victoria istorică a Moldovei asupra Poloniei. Cum am văzut-o din tribune