Cupa Vointa - Sportivii din Republica Moldova ocupă podiumul

Ciclistul Andrei Covalciuc, în vîrsta de 18 de ani, originar din Tiraspol, s-a clasat pe locul 1  î n cadrul concursului din Calendarul Federatiei Române de Ciclism “Cupa Voinţa” ( http://www.frciclism.ro/ ), rezervat juniorilor şi cadeţilor, care s-a desfăşurat astăzi la Cluj-Napoca (România).
Un alt ciclist moldovean, Vladimir Ciudin din Chişinău s-a clasat pe locul 2 la o diferenţă de 1 min. 42 sec. faţa de colegul sau de echipă.

La cadeţi pe locul 1 s-a clasat Liviu Geamană (foto) în vîrstă de 15 ani, originar din s. Sofia, Hînceşti, legitimat la clubul G.S.Mendelspeck (Italia).

Rezultate oficiale:
http://www.frciclism.ro/index.php?option=com_content&view=article&id=307&Itemid=8&phpMyAdmin=873d97fedc734efc7ad46ddef432a99dcom
Concursul de la Cluj-Napoca este prima provocare a reprezentativei noastre de junior şi cadeţi din acest sezon. Anterior, lotul naţionalde ciclism (17 persoane) a avut parte de un cantonament de pregătire de 15 zile organizat de Federaţia de ciclism din Republica Moldova şi unul de 20 zile finanţat de MTS.

Echipa Republicii Moldova în numar de 7 sportivi participă la concursul de la Cluj-Napoca din contul mijloacelor financiare alocate de MTS şi parţial de Federaţia de ciclism din Republica Moldova.

În următoarele 3 zile (19-21.04.2013) cicliştii noştri vor participa la un alt concurs desfăşurat la Cluj-Napoca – Cupa Federaţiei Române de Ciclism.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Taxele de participare în campionatul Moldovei la fotbal și achitarea arbitrajului

7 lucruri înainte de meciul secolului

Victoria istorică a Moldovei asupra Poloniei. Cum am văzut-o din tribune