Sheriff a luat din nou bătaie la Tiraspol! Pe cine vedem în finala Champions League

Doar 2 idei pe scurt. Prima despre semifinalele Champions League, iar a doua despre victoria lui Milsami în fața Sheriffului.

Ziceam de mai mult timp, în contextul Ligii Campionilor din acest sezon, că Real Madrid poate fi învinsă doar de Bayern Munchen (sau Borussia Dortmund). Barcelona poate fi învinsă doar de Real Madrid, iar Bayern Munchen poate fi eliminată doar de Barcelona. Sper că nu v-am amețit. Ei bine, în acest an e posibil să avem în premieră o finală 100% germană sau pentru a doua oară o finală spaniolă. Dar am putea avea și o finală germano-spaniolă. De exemplu, personal prevăd o finală dintre Real Madrid și Bayern Munchen. Totuși, majoritatea cred că își doresc în finala Champions League super-duelul Real Madrid - Barcelona. Anul trecut n-a fost posibil, după ce ambii granzi spanioli au ajuns în semifinale. De ce să nu se întâmple în acest an?..

Milsami a mai învins o dată Sherifful în campionat, cu 2-1, chiar la Tiraspol, după ce în toamnă a surclasat campioana Moldovei cu 3-0 la Orhei. O mare surpriză produsă de Milsami și a 2-a înfrângere consecutivă în campionat suferită de tiraspoleni. Sheriff a câștigat un singur punct în ultimele 3 etape de campionat, dar nu mai poate fi ajunsă din urmă din cauza incapacității celorlalte cluburi din Divizia Națională. Jucătorii Daciei abia s-au adunat astăzi pentru meciul cu FC Tiraspol din lipsă de finanțare, iar restul echipelor sunt departe în clasament.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Taxele de participare în campionatul Moldovei la fotbal și achitarea arbitrajului

7 lucruri înainte de meciul secolului

Victoria istorică a Moldovei asupra Poloniei. Cum am văzut-o din tribune