Imagini jalnice de la Bălți. Am debutat pe Locomotiv

La scorul de 4-0 pentru Veris, tabela arăta 5-4 pentru gazde. 
Frumoasă organizare
Am avut azi primul meci oficial de când sunt la Veris. 5-0 cu Locomotiva la Bălți. Victorie ușoară cu o echipă de top din Divizia A, care-l are capitan pe fostul zimbrist Alexandr Grab. Aș vrea să spun doar câteva cuvinte despre meci. N-a fost niciun reprezentant mass-media să vadă finalista Cupei la treabă. N-a filmat nimeni cele 2 goluri ale lui Viorel Frunză, aflat în mare formă, capitanul și liderul din teren al campioanei Diviziei A. Mai sunt câțiva jucători de mare viitor la Veris, dar despre ei voi scrie altă dată, pentru că merită să fie menționați.

Și dacă Veris se află pe cai albi, având un sezon de excepție, atunci stadionul Locomotiv din Bălți mi-a lăsat un gust mai mult decât amar. De fapt ”stadion” e mult spus. Mai degrabă un fost stadion, ajuns în paragină, deși se află amplasat într-un loc minunat, înconjurat de plopi uriași, la umbra cărora este o plăcere să urmărești un meci de fotbal. Păcat că cei care administrează stadionul sunt niște oameni departe de a putea fi numiți gospodari. Nu-i cunosc, dar în ce hal a ajuns să arate arena Locomotiv li se datorează, pentru că nu e nevoie de bani ca să faci o curățenie elementară la toaleta de tip ”sartir”, adică rămasă din perioada sovietică. De fapt totul acolo este din perioada socialismului. Am impresia că și gunoiul din tribunele de lemn. Vedeți si singuri din imaginile foto și video de mai jos.  







Comentarii

  1. N-a filmat nimeni cele 2 goluri

    Cum adica, voi le Veris nu aveti operator de club?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ba da, avem. Am zis ca n-a filmat nimeni din televiziuni. Si pe urma sa mai zica selectionerii nostri ca nu avem atacanti pentru nationala. Avem, dar nu-i vede nimeni

      Ștergere
  2. Sandu,aruncai videoul cu golurile lui Frunza in ochi lui Caras,ca niciodata numai are un atacant bun.Dar oricum cred ca Caras il va convoca pe Frunza la meciul cu Polonia,simt.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Frunza a marcat 2 goluri si a dat pasa la golul 3, cand a driblat portarul si avand poarta goala i-a pasat lui Turcan care era alaturi ca sa marcheze si el. Un gest superb, demn de un capitan!

      Frunza a jucat doar prima repriza, fiind schimbat la pauza.

      Are 25 de goluri in 23 de meciuri in acest sezon.



      Ștergere
  3. Pai televiziunile noastre din economie filmeaza numai pe la Chisinau. Stirile din tara le expediaza lumea din filmari cu telefoanele mobile. ) Dar exista solutii "made in Moldova" pentru ca lumea sa vada faze de la meciuri: pui video pe saitul oficial si TV scot de acolo. ) Caraus de la Euro TV - 100% ). Si lumea il vede pe Frunza al vostru. )
    Altceva: PR este PR, dar golurile lui Frunza in "moarta" Divizie A nu trag mult la cantar. Cat de superb n-ar fi marcate. Parerea mea. Ba mai mult, iti vine sa zambesti urmarind cum Frunza "sarbatoreste" golurile sale in primele secunde. De parca ar fi marcate in liga superioara a Angliei. ) In DN, care si ea este slaba de prapadenie, Frunza nu va mai inscrie "25 de goluri in 23 de meciuri". Insa oricum, pentru Veris omul a dar randamentul asteptat, succese si in continuare!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Moarta Divizie A NU e chiar atat de moarta, atata timp cat are reprezentanta in finala Cupei Moldovei. S-ar putea ca Frunza sa marcheze mai putin la anul, insa in acest sezon el este intr-o forma excelenta, a eliminat cu Veris echipe din DN ca Olimpia, Dacia, Milsami. E cel mai in forma atacant moldovean al momentului. Iar la criza de atacanti de la nationala ar avea loc cu siguranta.

      Saitul clubului se afla in reconstructie. Curand vom avea un sait nou, unde veti gasi toata informatia necesara, inclusiv toate golurile echipei Veris

      Ștergere
  4. Iti doresc pentru viitor tie si intregului club numai clarviziune fara ochelari si prizme moldovenesti . Daca sa vorbim despre fotbal, la moment Veris este o echipa slaba. Totusi, "moarta" este si DN, nemaivorbind de Divizia A. Privind pozele de la Balti, nu trebuie sa fii mare expert in fotbal pentru a intui nivelul adversarului-gazda. )))

    Saitul clubului, parerea mea, nu trebuie reconstruit, ci inmormantat de Pastele Blajinilor si facut un totalmente altceva. )))

    RăspundețiȘtergere
  5. Sandu nustiu cu ce tea impresionat frunza, dar eu am vazut un meci de a lu frunza anul acesta impotriva lui sfintul gheorghe cistigat de veris cu 8-0, frunza a marcat 2 goluri si a jucat toate 90 de minute, si sincer frunza nu ma impresionat deloc, e foarte lent pentru nationala, la nationala nu joci cu cluburi din divizia A adica cu amatori, la nationala joci impotriva jucatorilor de clasa mondiala, si inca ceva ce nu mia placut la frunza ca vorbeste prea mult cu arbitrii in loc sa joace fotbal. Nu am nimik impotriva lui frunza, el e bravo, dar e una sa marchezi intro liga de amatori si e alta sa marchezi in poarta unui profesional.

    RăspundețiȘtergere
  6. Sandu,explica te rog mai clar de unde este Veris?Din Chisinau sau din Draganesti?La fiecare post de televiziune e diferit.Vreau sa clarific.

    RăspundețiȘtergere
  7. Sandu,spune te rog de unde este Veris ca sa clarific odata.La toate posturile de televiziune e diferit.Ba e din Draganesti,ba e din Chisinau.

    RăspundețiȘtergere
  8. Veris a fost fondata la 26 mai 2011, in satul Draganesti, raionul Singerei. In acest sezon, FC Veris si-a schimbat sediul la Chisinau. Denumirea oficiala este FC VERIS CHISINAU

    RăspundețiȘtergere
  9. La mine, socrul e din Draganesti iar eu sint din Chisinau, asa ca aveti +2 sustinatori:))
    Dar daca serios, e bine ca Verisul a trecut in Chisinau-nici nu se discuta. Si dupa cate am inteles aveti de gand sa va stabiliti baza tot aici, adica in prejma Chisinaului,daca o construiti noua sau o renovati pe ce-a din Stauceni nu conteaza, principalul e sa o aveti aceasta baza(stadion) -de altfel va mananca de zile guralivii din transnistria si nu numai! Vreau doar sa va spun sa va pregatiti bine la atacurile rau-voitorilor, ca nici na-ti dovedit sa ajungeti in DN si deja va scurma astia! Dar nu-i pe asta, mai bine sa nu-i ascultati pe guralivi, pentru ca daca o tineti in ritmul asta si fara modificari sunt sigur ca la anul va vedem in cupele europene pe baza locului luat in campionat...
    P.S.Ti-e Sandu succes si intr-un ceas bun!

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Taxele de participare în campionatul Moldovei la fotbal și achitarea arbitrajului

7 lucruri înainte de meciul secolului

Victoria istorică a Moldovei asupra Poloniei. Cum am văzut-o din tribune