sâmbătă, 18 mai 2013

Sheriff-2 și Veris-2 au făcut egal, 2-2

FC Veris a înregistrat astăzi primul rezultat de egalitate în campionat, 2-2 cu Sheriff-2. Meciul s-a disputat pe unul dintre terenurile de antrenament ale Complexului Sportiv Sheriff. Un teren impecabil. Gazonul perfect. O curățenie lună în jur. Poți doar să admiri o asemenea bază sportivă. În paralel cu meciul nostru, pe terenul alăturat se antrena FC Tiraspol :), viitoarea adversară a Verisului din finala Cupei Orange. Dănuț Oprea n-a rezistat tentației și a tras câteva minute cu ochiul la antrenamentul lui Vlad Goian. Ultimul s-a salutat de la distanță cu antrenorul de la Veris, de parcă ar fi fost ceva normal ca acesta să-i urmărească, gest de educație și civilizație.

Apropo, Veris a jucat astăzi împotriva echipei a doua a Sheriffului cu... rezervele. Titularii nici măcar pe bancă n-au stat, însă au fost prezenți toți la meci pentru a-și susține colegii (vezi foto de mai jos). Gazdele au condus de 2 ori, însă au fost egalați de fiecare dată, mai întâi prin golul lui Dolgov, apoi prin reușita lui Milinceanu.  

Un comentariu:

  1. Salut Sandu. Poti sa arunci "putina lumina" asupra chestiei cu cupele europene? Se poate in genere de contestat sau de "inconjurat" legea asta , care spune ca clubul trebuie sa aiba 3 ani de la fondare?

    RăspundețiȘtergere