Ultimele noutăți de la Veris

Așadar, facem totalurile după prima săptămână de antrenamente înaintea celui mai important sezon, deocamdată, din istoria FC Veris.

Avem 5 jucători noi care s-au alăturat după vacanță: Anatol Doroș, Petru Racu, Valeriu Andronic, Maxim Antoniuc și Ion Prodan. Mai așteptăm încă vreo 5, toți jucători de națională, plus 2 nume grele din fotbalul românesc (asta dacă ne vom înțelege asupra condițiilor financiare).

Am anulat cantonamentul din România din cauză că nu am găsit adversari pe măsură, cu care să jucăm meciuri amicale. Cu regret, majoritatea echipelor din prima Ligă românească sunt în Austria sau în alte țări, unde fac pregătirea (Botoșani vine la Chișinău). N-am vrut să mergem 2 săptămâni la Brașov ca să jucăm cu echipe din ligile inferioare.

Săptămâna viitoare vom semna un contract de colaborare cu o companie de echipament sportiv. Despre cine este vorba veți afla în câteva zile. Rămâneți pe blog pentru alte știri de la Veris. Până modernizăm saitul clubului, toate noutățile le aflați de aici.

Comentarii

  1. Mihai Burciu:
    Succes Sandu, bafta baietilor

    RăspundețiȘtergere
  2. Succese echipei in continuare.
    In imagine, baietii primesc suturi cu mingea la ...?
    Este un astfel de joc in care echipa care pierde primeste
    ca pedeapsa suturi cu mingea la ...!

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Taxele de participare în campionatul Moldovei la fotbal și achitarea arbitrajului

7 lucruri înainte de meciul secolului

Victoria istorică a Moldovei asupra Poloniei. Cum am văzut-o din tribune