duminică, 2 iunie 2013

Veris a jucat ultimul meci al sezonului. Prin arături și iarbă-naltă

Așadar, sezon încheiat pentru FC Veris, campioana Diviziei A. În ultimul meci al campionatului, Veris a făcut egal 0-0 la Cobusca cu gruparea din localitate. Veris a jucat iarăși cu un lot alcătuit în proporție de 80% din rezerviști. Pe un teren arabil poreclit stadion, cu niște moșneguți în tribune care ne-au înjurat tot meciul, cun un arbitru începător care aștepta să-i șoptească al 4-lea oficial, Covtun, ce decizii să ia, cu 2 jucători scoși pe targă de pe teren, dintre care unul, Țurcan, intrat pe final a ”reușit” să încaseze o comoție cerebrală și a fost dus la spital cu nasul rupt. Gazdele au tras de timp cât au putut într-un mod inedit - cautau mingea prin iarba înaltă de un metru din imediata apropiere a terenului. Cam așa se joacă pe la Cobusca. 

Veris a încheiat un sezon aproape perfect. Finalista Cupei Moldovei - PRIMA ECHIPĂ DIN DIVIZIA ”A” CARE A AJUNS ÎN FINALA CUPEI MOLDOVEI - înscrisă în istoria fotbalului moldovenesc!

Veris a încheiat campionatul cu 74 de puncte, un avans de 10 puncte față de echipa de pe locul 2, Sheriff. Și cu 18 puncte în fața formației Dinamo Auto, clasată a treia. Golaveraj 103-5, un nou record despre care am mai scris anterior. Mai amintesc o dată despre acel neverosimil 17-0 cu Maiak Chirsova, încă un record. Au fost momente unice, iar Veris va mai intra în istorie ca echipa care a stabilit cele mai multe recorduri într-un singur sezon în fotbalulu moldovenesc. 

Mai multe detalii despre Divizia A găsiți pe saitul divizia-a.md, dar și pe saitul clubului fcveris.md


2 comentarii:

  1. sandu nu inteleg unde ai vazut iarba inalta, dar eu prin foto de mai sus si prin videao nu am observat iarba inalta

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Uita-te atent dupa porti in pe marginea terenului. Cand mingea iesea in afara terenului de joc, trebuia cautata bine prin iarba care cred ca depaseste 1 metru

      Ștergere