Veris a jucat ultimul meci al sezonului. Prin arături și iarbă-naltă

Așadar, sezon încheiat pentru FC Veris, campioana Diviziei A. În ultimul meci al campionatului, Veris a făcut egal 0-0 la Cobusca cu gruparea din localitate. Veris a jucat iarăși cu un lot alcătuit în proporție de 80% din rezerviști. Pe un teren arabil poreclit stadion, cu niște moșneguți în tribune care ne-au înjurat tot meciul, cun un arbitru începător care aștepta să-i șoptească al 4-lea oficial, Covtun, ce decizii să ia, cu 2 jucători scoși pe targă de pe teren, dintre care unul, Țurcan, intrat pe final a ”reușit” să încaseze o comoție cerebrală și a fost dus la spital cu nasul rupt. Gazdele au tras de timp cât au putut într-un mod inedit - cautau mingea prin iarba înaltă de un metru din imediata apropiere a terenului. Cam așa se joacă pe la Cobusca. 

Veris a încheiat un sezon aproape perfect. Finalista Cupei Moldovei - PRIMA ECHIPĂ DIN DIVIZIA ”A” CARE A AJUNS ÎN FINALA CUPEI MOLDOVEI - înscrisă în istoria fotbalului moldovenesc!

Veris a încheiat campionatul cu 74 de puncte, un avans de 10 puncte față de echipa de pe locul 2, Sheriff. Și cu 18 puncte în fața formației Dinamo Auto, clasată a treia. Golaveraj 103-5, un nou record despre care am mai scris anterior. Mai amintesc o dată despre acel neverosimil 17-0 cu Maiak Chirsova, încă un record. Au fost momente unice, iar Veris va mai intra în istorie ca echipa care a stabilit cele mai multe recorduri într-un singur sezon în fotbalulu moldovenesc. 

Mai multe detalii despre Divizia A găsiți pe saitul divizia-a.md, dar și pe saitul clubului fcveris.md


Comentarii

  1. sandu nu inteleg unde ai vazut iarba inalta, dar eu prin foto de mai sus si prin videao nu am observat iarba inalta

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Uita-te atent dupa porti in pe marginea terenului. Cand mingea iesea in afara terenului de joc, trebuia cautata bine prin iarba care cred ca depaseste 1 metru

      Ștergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Taxele de participare în campionatul Moldovei la fotbal și achitarea arbitrajului

7 lucruri înainte de meciul secolului

Victoria istorică a Moldovei asupra Poloniei. Cum am văzut-o din tribune